۸۰۳۹۹۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

بانک مرکزی موظف به واریز مالیات علی‌الحساب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح تبصره‌ای از قانون بودجه ۹۷، بانک مرکزی را موظف به واریز مالیات علی‌الحساب و سود سهام بودجه کردند.

خبرگزاری مهر: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح تبصره‌ای از قانون بودجه ۹۷، بانک مرکزی را موظف به واریز مالیات علی‌الحساب و سود سهام بودجه کردند.

در جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی بررسی طرح اصلاح قانون بودجه سال ۹۷ در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

به موجب مصوبه مجلس، بانک مرکزی مشمول ماده ۴ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت شد. بر اساس این گزارش، بانک مرکزی موظف شد «مالیات علی‌الحساب و سود سهام بودجه مصوب را به صورت یک دوازدهم در هر ماه واریز کند».

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج