۸۵۶۸۴
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

نمایندگان دیگر کارت هدیه نمی‌گیرند

رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طبق توافق صورت‌گرفته با نهادهای حمایتی، از این پس اعتباری از سوی این نهادها در اختیار نمایندگان قرار نمی‌گیرد و نمایندگان تنها می‌توانند افرادی را به این سازمان‌ها برای دریافت کمک مالی معرفی کنند.

خبرگزاری فارس: رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طبق توافق صورت‌گرفته با نهادهای حمایتی، از این پس اعتباری از سوی این نهادها در اختیار نمایندگان قرار نمی‌گیرد و نمایندگان تنها می‌توانند افرادی را به این سازمان‌ها برای دریافت کمک مالی معرفی کنند.

محمدعلی پورمختار با اشاره به دیدار کمیسیون اصل ۹۰ با نهادهای حمایتی گفت: این دیدار به‌منظور بحث و بررسی پیرامون موضوع کارت‌های هدیه این نهادها به نمایندگان برای اعطای آنها به مراجعه‌کنندگان توسط نمایندگان برگزار شد.

وی با بیان اینکه افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی مشخص هستند، افزود: در این جلسه مقرر شد تا از این پس اعتباری در این‌باره در اختیار نمایندگان قرار نگیرد و اعتبارات به مراکز نهادهای حمایتی در شهرستان‌ها داده شود و به هر نماینده این اختیار داده شود تا تعدادی از افراد را برای دریافت این مبالغ به سازمان مربوطه معرفی کنند.
Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج