۸۸۱۳۴۷
۳ نظر
۵۰۰۹
۳ نظر
۵۰۰۹
پ

انتقاد وزارت بهداشت از شهرداری تهران

رئیس گروه سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه احتراق خودروها و موتورسیکلت‌ها و نبود کاتالیست مناسب باعث افزایش غلظت ناکس و در نتیجه غلظت ازن می‌شود، از شهرداری تهران به دلیل عدم تجهیز اتوبوس‌ها به فیلتر جاذب دوده انتقاد کرد.

ایسنا: عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت وزارت بهداشت در سی و هشتمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا که امروز (۱۲ تیر) با حضور دستگاه‌های مختلف در سازمان محیط زیست برگزار شد، به دلایل افزایش شاخص آلاینده ازن اشاره کرد و گفت: در اثر افزایش ناکس که از احتراق خودروها و موتورسیکلت‌ها ناشی می‌شود؛ شاخص ازن یافته است.

وی تاکید کرد: کاتالیست‌های مورد استفاده در خودروها کارایی کافی را ندارند و نمی‌توانند آلاینده ناکس را کنترل کنند.

رئیس گروه سلامت وزارت بهداشت در مورد تأثیر تابش نور خورشید در افزایش غلظت شاخص ازن گفت: تابش نور خورشید که تغییری نکرده و همیشه وجود داشته و خواهد داشت. مشکل اصلی در افزایش آلاینده ازن مربوط به این است که کاتالیست خودروها به درستی کار نمی‌کند.

شاهسونی با بیان اینکه خودروهای دیزلی نیز در تولید ناکس سهم بالایی دارند، گفت: در استانداردهای جهانی برای کنترل ناکس در خودروهای دیزلی از قطعات کنترل آلایندگی مربوط به این آلاینده استفاده می‌شود تا تولید ناکس منجر به تولید آلاینده ثانویه ازن نشود.

انتقاد وزارت بهداشت از شهرداری تهران

رئیس گروه سلامت وزارت بهداشت همچنین با اشاره به عدم نصب فیلتر دوده روی اتوبوس‌های در حال تردد در تهران گفت: سال‌هاست که مصوب شده که شهرداری تهران روی اتوبوس‌های در حال تردد که بیشتر آنها فرسوده هستند؛ فیلتر دوده نصب کند اما تاکنون این طرح تنها برای ۵۰ اتوبوس اجرا شده است.

شاهسونی تاکید کرد: شهرداری تهران هیچ تدبیری برای تجهیز اتوبوس‌های شهری، کامیون‌های حمل‌ونقل پسماند و… به فیلتر دوده نیندیشیده است و اینها بدون فیلتر دوده در تهران در حال تردد هستند.

وی با اشاره به افزایش تعداد مرگ و میر منتسب به آلودگی هوا در تهران تصریح کرد: غلظت سالانه ذرات معلق در سال ۹۵، ۳۲ میکروگرم در متر مکعب بود، در سال ۹۶ این مقدار به ۳۳ میکروگرم در متر مکعب رسید اما در سال ۹۷ غلظت ذرات معلق ۲۷ میکروگرم در متر مکعب بود که به احتمال قوی وضعیت جوی در کاهش محسوس غلظت ذرات معلق تهران تأثیر گذاشت.

رئیس گروه سلامت وزارت بهداشت گفت: در سال ۹۶ تعداد مرگ و میر منتسب به آلودگی هوا نسبت به سال ۹۵ افزایش یافته بود. این در حالی است که در برخی از شهرها تعداد مرگ و میر منتسب به آلودگی هوا کاهش داشته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      وزیر بهداشت بهتر در کارهای خودش دقت بیشتری کنه که لجن بیمارستنهارو برداشته اساتیدی که نیستند سر عمل ها و کارانه بالا دریافت می کنند

      پاسخ ها

      • AAAAAAAA

        سانسور چی دست بردار بازن شروع کردی؟

      • shanjani

        انتقاد نمکی. از حناچی. !!!!

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج