۸۹۷۲۹۴
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

تشکیل وزارت میراث فرهنگی ابلاغ شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اشاره به تصویب تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تأیید شورای نگهبان گفت: رئیس مجلس امروز در نامه‌ای به رئیس‌جمهور تشکیل این وزارتخانه را ابلاغ کرد.

خبرگزاری فارس: اسدالله‌ عباسی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: براساس اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و طرح یک فوریتی نمایندگان مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به تصویب پارلمان و تایید شورای نگهبان رسیده است امروز آقای لاریجانی این مصوبه را به رئیس جمهور ا بلاغ کردند.

تشکیل وزارت میراث فرهنگی به رئیس‌جمهور ابلاغ شد

وی افزود: امروز 26 مرداد ماه نامه‌ای از سوی علی لاریجانی رئیس مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور مبنی بر تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارسال شد.

وی تصریح کرد: رئیس جمهور وقت دارد تا 5 روز بعد تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را در روزنامه رسمی منتشر کند.

عباسی گفت: پیشنهاد ما به دولت آن است تا رئیس‌جمهور تا نیمه اول شهریور ماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی‌، صنایع دستی و گردشگری را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کند.

وی تصریح کرد: بعد از معرفی این وزرا، مجلس شورای اسلامی درباره صلاحیت و شایستگی وزرای پیشنهادی بررسی‌های لازم را انجام خواهد داد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شانجانی

    پس تشکیل وزارت ''' میراث گردشگری ''' چی میشه ?

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج