۹۳۱۶۲۰
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

تکذیب شایعه‌ی انتقال دستگیرشدگان با آمبولانس

رییس اورژانس تهران خبر انتقال دستگیر شدگان با آمبولانس را تکذیب کرد و گفت: ما در اورژانس وظیفه انتقال مصدومان را برعهده داریم، چه این مصدومان افراد عادی و چه از طرف نیروی انتظامی باشند، فرقی ندارد.

ایلنا نوشت: رییس اورژانس تهران خبر انتقال دستگیر شدگان با آمبولانس را تکذیب کرد و گفت: ما در اورژانس وظیفه انتقال مصدومان را برعهده داریم، چه این مصدومان افراد عادی و چه از طرف نیروی انتظامی باشند، فرقی ندارد.

«پیمان صابریان» رییس اورژانس تهران درباره برخی اخبار مبنی بر استفاده از آمبولانس برای انتقال دستگیر شدگان گفت: چنین موضوعی امکان ندارد و این شایعات را صددرصد تکذیب می‌کنم و این موضوع کاملا بی‌پایه و اساس و دروغ است.

وی گفت: ما اجازه چنین کاری را نداریم و رسالت کاری ما نیز مشخص است.ما در اورژانس وظیفه انتقال مصدومان را برعهده داریم، چه این مصدومان افراد عادی و چه از طرف نیروی انتظامی باشند، فرقی ندارد؛ در کل جابجایی افراد مصدوم برعهده ماست.

رییس اورژانس تهران خاطرنشان کرد: نیروهای اورژانس به هیچ عنوان وارد پوشش کار دیگری نمی‌شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج