موافقت برای تخصیص سهمیهبنزین ویژه معلولان
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه نزدیک به ۳۰ هزار پلاک خودرو ویژه معلولان در کشور وجود دارد، از تصویب اختصاص سهیمه بنزین ویژه معلولان در وزارت کشور خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه نزدیک به ۳۰ هزار پلاک خودرو ویژه معلولان در کشور وجود دارد، از تصویب اختصاص سهیمه بنزین ویژه معلولان در وزارت کشور خبر داد.
محمد نفریه با بیان اینکه روز جهانی معلولان همزمان با حضور رئیس جمهور در نشست با معلولان درخواستی نوشته شد تا سهمیه بنزین برای معلولان در نظر گرفته شود، گفت: رئیس جمهور هم دستور دادند تا نسبت به این مساله رسیدگی شود. به دنبال این دستور، در وزارت کشور هم کارگروهی تشکیل شد و این کارگروه در قالب بند ۸، تصویب کرد که برای معلولان سهمیه بنزین در نظر گرفته شود.
وی افزود: این موضوع به وزارت نفت ابلاغ میشود تا برای کلیه خودروهای دارای پلاک ویژه معلولان و جانبازان سهمیه بنزین علاوه بر سهمیه عادی در نظر گرفته شود. این موضوع تصویب شده و ما نیز پیگیر آن خواهیم بود. نحوه اعطای این سهمیه نیز به گونهای خواهد بود که در کارت سوخت آنها شارژ خواهد شد.
معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه البته احتیاج به سهیمه بنزین معلولان فقط مختص افرادی که پلاک ویژه دارند، نیست، اظهار کرد: بسیاری از معلولان نیز هستند که کارت سوخت ندارند، برای مثال موتورهای سه چرخ یا خانوادههایی که پلاک ویژه ندارند از جمله این گروهها هستند، اما برای اقدامات درمانی و اشتغالشان نیازمند این سهمیه هستند. این وسایل نقلیه به مثابه پای این معلولان و وسیله کمکی برای رفت و آمد آنهاست.
نفریه تصریح کرد: با توجه به اینکه وسایل حمل و نقل عمومی شهرها نیز مناسب سازی نشده است به نظر میرسد تخصیص این سهمیه برای معلولان ضروری باشد. از طرف دیگر در حال پیگیری این موضوع در خصوص مراکز روزانه هستیم. بیش از ۵۰ هزار نفر از خدمات این مراکز استفاده میکنند که سرویسهای ایاب و ذهاب برایشان در نظر گرفته شده است و نیاز به سهمیه دارند. از سوی دیگر طرح دیگری به نام مراقبین معلولان در خانواده نیز وجود دارد که یک مراقب گاهی تا ۶ منزل را در طول یک سر میزند و به کارهای روزانه آنها رسیدگی میکند که برای این طرح نیز باید سهمیهای در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: ما همه این موارد را پیگیری خواهیم کرد، اما با این حال در مرحله اول تخصیص این سهمیه به تصویب رسیده که خبر خوبی برای معلولان است. نزیک به ۳۰ هزار نفر در کشور نیز دارای پلاک ویژه معلولان هستند.
نظر کاربران
این حد اقل انسانیت برای قشری مانند من است که پلاک معلولین داریم و باید با ان به جای پاهایمان زندگی میکنیم.
اونهائیکه مشکل پا دارند و پلاک ویژه ندارن چی؟!
احسنت، مرحبا بکم ، عاقل انست که اندیشه کند پایان را
چرا قبل از سهمیه بندی تصمیم گیری نشد!!!!
همسر منم ام اس داره و ویلچر استفاده میکنه هر روز خودم باید ببرمش محل کارش و محل کارش در جایی از تهرانه که خیلی شلوغ و پر ترافیک هست خونه هم که نمیتونه بشینه افسرده میشه وقتی به بهزیستی میگیم براش ماشین بفرست میگه اصلا چرا سر کار میره با گرون شدن بنزینم خیلی برامون هزینه اش سخت میشه ماشین منظورم از این ون های مخصوص معلولین هست
معلول مگر مثل بقیە نیست پس چرا اونها بنزین بیشتر بگیرن
مگه معلولین مسافر کشی می کنن سهمیه بنزین داشته باشن
پاسخ ها
این تفکراشتباهه.
برا معلولین باشه اشکال نداره ولی یه نگاه توشهر بندازین نصف بیشتر فقط مسافر کشی میکنن در عین اینکه سالمند
پاسخ ها
وظیفه تاکسی مسافر جا به جا کنه چو ن جا به جا کردن مسافر وظیفه تاکسی واتوبوسرانی مترو هست که برعهده شهرداری است چون مسافر کشی شغل خوبی نیست با هرکسی باید سرکله بزنی
خودروهای شخصی حداقل صد لیتر سهمیه بدن واقعآ ۶۰ لیتر خیلی کمه
حسود که نیستیم به همه بدن که مردم به مشکل نخورن ولی ۶۰ لیتر واقعآ برای مردم خیلی کمه اصلآ به معلولین روزی ۶۰ لیتر بدن ولی به ماهم بدن که به مشکل بر نخوریم