۹۶۹۴۸۵
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

مشکل کامیون‌های ایرانی در مرزهای ترکیه حل شد

وزیر تجارت ترکیه در تماس تلفنی با دکتر محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور اعلام کرد که مشکل کامیون های ایرانی در مرزهای ترکیه حل شد.

خبرآنلاین: وزیر تجارت ترکیه در تماس تلفنی با دکتر محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور اعلام کرد که مشکل کامیون های ایرانی در مرزهای ترکیه حل شد.

همچنین کامیون های ایرانی مجوز یافته اند برای بارگیری راهی بندر مرسین شوند.

پیرو گفت و گوی تلفنی دو روز گذشته واعظی و "رخسار پِکجان" درخصوص مشکلات کامیون های ایرانی در مرزهای ترکیه، وزیر تجارت این کشور روز یکشنبه در تماس تلفنی با رئیس دفتر رئیس جمهور گفت که دستور حل مشکل عبور و مرور کامیون های ایرانی در مرزهای ترکیه با بلغارستان ، گرجستان و یونان صادر شده است.

واعظی و پکجان توافق کردند که پروتکل بهداشتی تهیه شده دو کشور ، هر چه سریعتر امضا و نهایی شود تا با به این ترتیب وضعیت رفت و آمد کامیون های ایران به طور دائم به حالت عادی بازگردد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج