۹۸۷۳۱۳
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

احتمال وقوع سیلاب در چند استان کشور

پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو اعلام کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته احتمال وقوع سیلاب در بازه زمانی ۶تا ۱۲ اردیبهشت در چند استان کشور وجود دارد.

خبرگزاری ایرنا: پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو اعلام کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته احتمال وقوع سیلاب در بازه زمانی ۶تا ۱۲ اردیبهشت در چند استان کشور وجود دارد.

بر اساس گزارش پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، مقادیر تجمعی بارش های پیش بینی شده در نیمه اول اردیبهشت در سطح کشور تعیین شد.

براین اساس وقوع بارش در هفته اول برای نواحی واقع در نوار شمالی، شمال غرب، غرب، جنوب غربی و بخش هایی از مرکز کشور پیش بینی شده است که در استان های البرز، تهران، مازندران، مرکزی، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، خراسان شمالی و خراسان رضوی می تواند با ریسک وقوع سیلاب همراه باشد.

وقوع بارش با توجه به چشم انداز پیش بینی شده برای هفته دوم(۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت)در نواحی شمال، شمال غرب، غرب و بخش هایی از مرکز کشور مورد انتظار است.

بارش ها در مناطق غربی و نیز نواحی البرز میانی قابل ملاحظه پیش بینی شده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج