۱۲۵۴۴۸۸
۳۸۵
۳۸۵
پ

سه پرسپولیسی خیال کی‌روش را راحت کردند

در بازی پرسپولیس مقابل مس کرمان میلاد سرلک به طور ثابت بازی کرد تا خیال کی‌روش راحت شود.

خبرورزشی: علیرضا بیرانوند باز هم کلین شیت کرد و پورعلی گنجی هم بازی خوبی انجام داد.ضمن این که میلاد سرلک هم که مصدوم بود،بازی کرد. پرسپولیس به جز این سه نفر امیری و ترابی را هم در تیم ملی دارد که البته ترابی همچنان ناآماده بود ولی امیری بازی خوبی انجام داد تا خیال سرمربی تیم ملی راحت شود.

پرسپولیس دیروز برای اولین بار در نیمه دوم با دو مهاجم بازی کرد که جواب هم داد ولی آمار گلزنی این تیم همچنان ضعیف است و تقریبا مثل استقلال پارسال به سمت قهرمانی می‌رود. آنها تحت هر شرایطی با صدرنشینی به تعطیلات می‌روند و گل محمدی امیدوار است تیمش بعد از جام جهانی شرایط بهتری پیدا کند و بازیهای تماشاگرپسندتری را به نمایش بگذارد.

حالا باید دید کارلوس کی‌روش که از آمادگی چند پرسپولیسی راضی است، در مورد ترابی چه تصمیمی می‌گیرد و آیا او را با خود به قطر می‌برد؟

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج