۱۲۶۷۰۴۱
۲۲۴۱
۲۲۴۱
پ

دوپینگ گلر مراکش به سبک عابدزاده

یاسین بونو پس از بازی با پرتغال در اقدامی جالب به پسرش پنالتی زد.

خبرورزشی: یاسین بونو بدون شک یکی از ستاره های جام جهانی ۲۰۲۲ است. گلر مراکش که تا حالا فقط یک گل از کانادا دریافت کرده و در بازی مقابل اسپانیا و پرتغال درخشش فوق العاده ای داشته و توانست تیمش را به نیمه نهایی برساند. 

بونو پس از پیروزی مقابل پرتغال و تاریخ سازی در جام جهانی، پسرش را وارد زمین کرد و دستکش‌های خود را به او سپرد و صحنه جالبی را رقم زد.

سالها پیش و در فوتبال ما هم احمدرضا عابدزاده گلر افسانه ای ایران پسرش را به همراه خود به استادیوم می‌آورد و باهم تمرین می کردند. امیر حالا گلر تیم ملی است و در لالیگا ۲ توپ می‌زند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج