۱۲۹۸۶۶۷
۲۰۸۹
۲۰۸۹
پ

تهدید مافیای مواد مخدر برای لیونل مسی

ناامنی در روزاریو، یک مانع بزرگ بر سر بازگشت مسی به فوتبال آرژانتین است.

خبرگزاری فارس: ناامنی در روزاریو، یک مانع بزرگ بر سر بازگشت مسی به فوتبال آرژانتین است.

همزمان با ابراز علاقه ستاره آرژانتینی برای بازگشت به تیم نوجوانی خود اما ناامنی در شهر روزاریو یک مانع بزرگ بر سر راه مسی ایجاد کرده است.

وبگاه روسی «چمپیونات» با انتشار گزارشی نوشته لیونل مسی بارها درباره آمادگی برای تمام‌کردن دوران حرفه‌ای فوتبال خود در تیم شهر زادگاه خود یعنی «نیوولز اولد بولز» ابراز آمادگی کرده اما ناامنی در شهر روزاریو ممکن است او را از این تصمیم منصرف کند.

چمپیونات نوشته روزاریو به امپراتوری مواد مخدر در آرژانتین تبدیل شده و با وجود اعلام رئیس‌جمهور آرژانتین مبنی بر اعزام ۱۴۰۰ نیروی امنیتی اضافی به روزاریو برای مقابله با کارتل‌های مود مخدر، اما به دلیل سیستم سیاسی فدرالی آرژانتین، دخالت نظامی مستقیم دولت مرکزی در این مناطق غیرممکن است.

چندی پیش افراد مسلح به یک سوپرمارکت در شهر روزاریو که مالک آن خانواده «آنتونلا راکوزو» همسر مسی است حمله کردند و پس از شلیک چند گلوله پیام «مسی، ما منتظر تو هستیم. پابلو جاوکین (شهردار روزاریو) یک قاچاقچی مواد مخدر است. او از تو حمایت نخواهد کرد» را نیز از خود به‌جا گذاشتند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج