۱۳۱۱۲۷۹
۴۷۳۹
۴۷۳۹
پ

جدایی تلخ آچار فرانسه پرسپولیس

هافبک با تجربه پرسپولیس احتمالا در پایان فصل از جمع سرخ ها جدا خواهد شد.

همشهری آنلاین: پرسپولیس در حالی در آخرین بازی خانگی خود در لیگ بیست‌ودوم به مصاف گل‌گهر سیرجان رفت که یحیی گل‌محمدی اسم سیامک نعمتی را از فهرست نفرات حاضر در این مسابقه خط زد. به این ترتیب یک غیبت دیگر هم در کارنامه سیامک ثبت شد؛ آن‌هم در حساس‌ترین هفته‌های لیگ برتر. از ابتدای این فصل هم به‌نظر می‌رسید که با توجه به ترافیک وینگرها و بازیکنان هجومی جذاب در لیست سرخپوشان، نعمتی فرصت چندانی برای بازی به‌دست نیاورد. این روال تا جایی ادامه یافت که سیامک بین ۲نیم‌فصل در لیست مازاد سرخپوشان قرار گرفت.

او اما ترجیح داد در پرسپولیس بماند؛ تصمیمی که گویا زیاد هم به مذاق گل‌محمدی خوش نیامد. سرمربی پرسپولیس تا مدتی در تمرینات گروهی به نعمتی کم‌محلی می‌کرد تا اینکه او در بازی حذفی با سپاهان یک گل مهم زد و به‌نظر می‌رسید دوران کابوس‌وارش به پایان رسیده است. با وجود این، آن گل هم خیلی کمکی به تغییر شرایط سیامک نکرد و حالا آچار فرانسه سرخپوشان در آستانه جدایی از این تیم قرار گرفته است؛ بازیکنی که تجربه بازی در پست‌هایی مثل دفاع راست، وینگر راست و مهاجم سایه را دارد و احتمالا تصمیم گل‌محمدی در مورد او با نیم‌فصل تأخیر اجرا خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج