۱۳۳۸۸۳۲
۲۴۳۶
۲۴۳۶
پ

راه آرمان رمضانی و استقلال از هم جدا شد

مهاجم استقلال برای فسخ قرارداد خود با مدیران باشگاه به توافق رسید.

ورزش سه: بعد از کش و قوس های فراوان تکلیف آرمان رمضانی و باشگاه استقلال امروز مشخص شد. این بازیکن باتجربه امروز با مدیریت باشگاه دیدار کرد و درباره جدایی از استقلال به توافق رسید.

رمضانی که در لیست مازاد جواد نکونام برای فصل جاری قرار گرفته بود، میخواست برای فسخ قرارداد درباره مطالبات گذشته اش با استقلال توافق کند. در نهایت امروز او نیمی از مطالبات خود را بخشید و برگه فسخ قرارداد خود را از مدیران استقلال دریافت کرد.

او امروز به طور رسمی از استقلال جدا شد و حالا باید دید چه تیمی را به عنوان مقصد بعدی خود در لیگ برتر فوتبال انتخاب خواهد کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج