۱۳۴۵۱۴۶
۱۲۴۸
۱۲۴۸
پ

یک قطری رئیس فدراسیون جهانی بسکتبال شد

با آرای کنگره فدراسیون جهانی بسکتبال، «شیخ سعود علی آل ثانی» به عنولن رئیس جدید FIBA انتخاب شد.

خبرگزاری ایسنا: با آرای کنگره فدراسیون جهانی بسکتبال، «شیخ سعود علی آل ثانی» به عنولن رئیس جدید FIBA انتخاب شد.

62709714

با رای بیست و دومین کنگره فدراسیون جهانی بسکتبال (FIBA) در مانیل، «شیخ سعود علی آل ثانی» به عنوان رئیس جدید فیبا برای دوره ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ انتخاب شد. پیش از این ریاست فدراسیون جهانی بسکتبال را «هامانه نیانگ» بر عهده داشت.

شیخ سعود علی آل ثانی در دوره قبل (از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳)، نایب رئیس فیبا و از سال ۲۰۰۲ نیز رئیس فیبا آسیا است. او قبلاً رئیس فدراسیون بسکتبال قطر و نایب رئیس کمیته المپیک این کشور نیز بوده است.

شیخ سعود علی آل ثانی پس از انتخاب خود گفت: "بر عهده گرفتن این مسئولیت افتخار بزرگی برای من، برای کشورم قطر و برای قاره ما آسیا است، البته من اکنون نماینده منافع ۲۱۲ فدراسیون ملی در پنج منطقه (آمریکا، آفریقا،‌ اروپا، آسیا و اقیانوسیه) در سراسر جهان هستم.

بسکتبال یک ورزش جهانی است و این مهم‌ترین نقطه قوت ما است. من امروز فقط می‌توانم یک قول بدهم و آن این است که با رهبران فیبا و کل هیات مرکزی برای  بسکتبال و فیبا سخت کار خواهم کرد."

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج