۱۳۵۵۰۵۵
۵۴۱۶
۵۴۱۶
پ

علی ارسلان به کشتی‌گیر ایرانی هم رحم نکرد!

دانیال سهرابی در دور دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان مقابل علی ارسلان از صربستان شکست خورد.

خبرگزاری ایسنا: دانیال سهرابی در دور دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان مقابل علی ارسلان از صربستان شکست خورد.

232901

در ادامه رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان در بلگراد، دانیال سهرابی ملی پوش ایران در دور دوم به مصاف علی ارسلان کشتی گیر ایرانی تیم صربستان رفت که در یک کشتی پر افت و خیز ۷ بر ۷ شکست خورد. ارسلان به دلیل داشتن ۳ فن دو امتیازی برنده این کشتی شد.

در صورت راه یابی ارسلان به فینال، سهرابی برای مدال برنز پیکار خواهد کرد.

سهرابی در مبارزه نخست خود پولیتایف از اوکراین را ۸ بر ۲ شکست داده بود.

اما مهدی محسن نژاد در دور دوم وزن ۶۰ کیلوگرم به مصاف کیم از کره جنوبی رفت و به برتری ۴ بر ۲رسید تا راهی یک چهارم نهایی شود.

محسن‌نژاد در کشتی نخست حافظ ‌اف از آمریکا را ۷ بر صفر شکست داده بود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج