۱۳۸۰۹۳۰
۵۲۲
۵۲۲
پ

تمایل باشگاه اوکراینی به جذب صیادمنش

یک سایت آمریکایی ادعا کرد که تیم رده سوم لیگ برتر اوکراین در حال بررسی شرایط جذب مهاجم ایرانی هال سیتی است.

خبرگزاری تسنیم: سایت آمریکایی «Athletistic» مدعی شد با وجود ادامه جنگ در کشور اوکراین، باشگاه پولیسیا ژیتومیر این کشور تمایل دارد اللهیار صیادمنش را به‌صورت قرضی به خدمت بگیرد.

مهاجم تیم ملی ایران که در این فصل تنها سه بار با پیراهن هال سیتی به میدان رفته، سابقه بازی در تیم زوریا لوهانسک اوکراین را در کارنامه دارد و ۱۵ گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

پولیسیا که امسال برای اولین سال در لیگ برتر اوکراین حضور دارد، با کسب جایگاه سوم جدول رقابت‌ها به تعطیلات زمستانی رفته و برای اولین بار در تاریخ این باشگاه، به نیمه‌نهایی جام حذفی اوکراین صعود کرده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج