ادعای بزرگ مدیرعامل پرسپولیس که کاش واقعی باشد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آخرین وضعیت این باشگاه و تغییراتی که در هیات مدیره سرخپوشان صورت گرفته است را تشریح و تاکید کرد که یک میلیون دلار برای باشگاه صرفه جویی کرده است.
خبرورزشی: رضا درویش پس از مجمع باشگاه پرسپولیس که صبح امروز سه شنبه برگزار شد در مورد موارد مطرح شده در این مجمع گفت: بیشتر مواردی که در مجمع مورد بررسی قرار گفت در مورد مسایل مالی بود که ۱۸ بند را از سال های گذشته شامل می شد.
وی ادامه داد: دستور مجمع بررسی مسایل مالی بود و دوستان اشتباه برداشتی در مورد آن داشتند. این که عنوان کرده اند انتخاب دو عضو هیات مدیره در دستورکار مجمع نبوده درست نیست و نیاز به مجمع فوق العاده دارد.
درویش ادامه داد: از روزی که آمده ام حدود ۵۰۰ میلیارد تومان از بدهی را پرداخت کرده ام. ما پرونده های پرتعداد مالی داشتیم که در برخی از آنها پیروز شده ایم. رسیدگی به این مسایل کار سختی است. تیم های صنعتی تمرکزشان روی این است که مسایل فنی را بررسی کنند اما ما دنبال پرداخت بدهی ها هستیم.

وی ادامه داد: من ۷۰ میلیارد تومان به خاطر بدهی باشگاه به رادوشوویچ پرداخت کرده ام. ضمن این که الان هم باید ۱۵ میلیارد تومان مفاصا حساب مالیاتی پرداخت کنیم و مدارک را به فیفا بفرستیم تا پنجره نقل و انتقالات باز شود. اگر این بدهی نبود من می توانستم بازیکن با کیفیت از لیگ اروپا بیاورم.
رضا درویش تاکید کرد: بدهی های زیادی از گذشته برای ما مانده است که کار ما را مشکل کرده است. طرف به خاطر طلب ۷ میلیارد تومانی که داشته رفته است ۱۵۱ میلیارد تومان حکم گرفته است. اینها را هواداران باید بدانند و بپرسند که چه کسی این بدهی ها را ایجاد کرده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد مقصران بدهی های انباشته باشگاه نیز گفت: بخش عمده ای از بدهی های دیگران را من داده ام. چند بازیکن را که دیگران آورده بودند من پرداخت کرده ام. هواداران می گویند این پنج بازیکن را بیاور اما نمی دانند که ما پول نداریم.
رضا درویش در مورد طلبی که از وزارت ورزش دارد گفت: ما ۱۰۹ میلیارد تومان به طور رسمی و مستند به خاطر پرداخت بدهی های قبلی باید از وزارت ورزش بگیریم که اگر این رقم به ما پرداخت شود می توانیم بخشی از مشکلات باشگاه را حل کنیم. رسیدگی که ما به تیم های پایه داشته ایم در تاریخ باشگاه بی سابقه است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: بعد از ۵ سال موفق شدیم تیم را به یک اردوی خارجی ببریم. بازیکنان هم تاکید کرده اند که اردوی خوب و با کیفیتی بوده است. ما در حد توانمان همه کارها را انجام می دهیم. دغدغه های ما باشگاه های دیگر متفاوت است.
درویش در مورد نفرات جدید و جدا شده تیم فوتبال پرسپولیس هم گفت: در این موارد ما با سرمربی تیم هماهنگ هستیم. ما باید بتوانیم اول پنجره نقل و انتقالات را باز کنیم بعد به فکر جابجایی بازیکنان باشیم. باید بتوانیم اول مشکل پرداخت بدهی و باز کردن پنجره نقل و انتقالات را باز کنیم. بعد می شود در مورد بازیکنان تصمیم گرفت.
وی در پاسخ به این پرسش که میزان بدهی شما در دوران مدیریت تان چقدر است گفت: الان نمی توانم آمار دقیقی در این مورد اعلام کنم.
درویش در مورد اظهار نظر گل محمدی که گفته بود من رفتم همه شرایط باشگاه مهیا شد گفت: در آخرین ملاقات با آقای گل محمدی گفته بودم که یک اسپانسر برای اردو خواهیم داشت. در مورد بازیکنان هم گفته بودم که اگر بازیکنی آزاد باشد و یا شرایطش را داشته باشد جذب خواهیم کرد. ما بازیکنانی را جذب کرده ایم که برایمان مقدور بود. ما الان بهترین ها را جذب کرده ایم.
درویش ادامه داد: می توانستم یک میلیون دلار بدهم یک مربی طراز اول بیاورم و فشارها را از روی خودم بردارم اما این رقم را صرفه جویی کردم. با این که انتقادات زیادی به من شد اما در این رقم تدبیر کردیم. البته قبول دارم که تیم بزرگ مربی بزرگ می خواهد. اعتقاد دارم اوسمار مربی بزرگی هست. اگر به این نتیجه رسیدیم که مربی بزرگتری نیاز داریم می رویم سراغ مربی بعدی.
تبلیغات متنی
-
دسترسی به کولر آبی برای تابستان سخت شد!
-
حضور مهاجم استقلال در جامجهانی قطعی شد
-
قاب خانوادگی جنیفر لوپز در اکران فیلم جدیدش
-
ادعای نتانیاهو درباره ترور فرمانده قسام
-
ترامپ منکر درخواستش از چین درباره ایران شد
-
اشتباه عجیب روی بیلبورد نصب شده در خیابانهای تهران
-
اقای بازیگر مشهور خبر پدر شدنش را در کن اعلام کرد
-
نتایج آزمون دکتری اعلام شد
-
شمایل ارتباط ایران و چین در روزهای اخیر تغییر کرد
-
تیزر یک فیلم تازه از سینمای ایران با نسخه تازهای از حجاب
-
اعتبار کالابرگ این کدهای ملی هم فعال شد
-
پای رضا پهلوی به ملکه شدن گلشیفته در فرانسه باز شد!
-
اینتر داغ طارمی را تازه کرد!
-
امیر تتلو، تنها ولی وحشی در راه جام جهانی آمریکا!
-
واکنش بامزه مدیر انویدیا بعد از خوردن نودل پکن
-
دسترسی به کولر آبی برای تابستان سخت شد!
-
ادعای نتانیاهو درباره ترور فرمانده قسام
-
شمایل ارتباط ایران و چین در روزهای اخیر تغییر کرد
-
تیزر یک فیلم تازه از سینمای ایران با نسخه تازهای از حجاب
-
پای رضا پهلوی به ملکه شدن گلشیفته در فرانسه باز شد!
-
امیر تتلو، تنها ولی وحشی در راه جام جهانی آمریکا!
-
حرفهای امروز عراقچی و ترامپ التهاب را بالا برده است
-
افشای سفر مخفیانه مقام ارتش اسرائیل به امارات
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
تسنیم ادعای جنجالی ساعات اخیر ترامپ را تکذیب کرد
-
لحظه معرفی تیم ایران با مداحی محمود کریمی
-
ادعای ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران
-
هشدار نارنجی هواشناسی برای پایتخت صادر شد
-
واکنش ترامپ به تعلیق ۲۰ساله برنامه هستهای ایران
-
عراقچی: احتمال بازگشت به یک جنگ تمامعیار وجود دارد
-
نامه محرمانه ترامپ در ساعات اخیر صدر اخبار شد
-
عجب زندگی پر از جنجالی دارید خانم گلشیفته فراهانی!
-
معین خیلی شیک و مجلسی از خجالت تاج درآمد!
-
بیسیمچیمدیا، خبر جنجالی ایران اینترنشنال را تکذیب کرد
-
محمد عباسی اعدام شد
-
سیگنال تازه و معناداری که امارات به ایران فرستاد
-
این تصویر از عراقچی در اجلاس بریکس وایرال شد
-
ادعای ونس درباره گزینه نظامی ترامپ علیه ایران
-
۳ ترفند حیرتآور مستاجران تهرانی برای مقابله با تورم!
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
فیلمی از سینمای ایران که شاید هیچ زنی دوستش ندارد
-
چند نکته در حکم خبرسازی که پزشکیان صادر کرد
-
این عکس را فورا به دست مهدی چمران برسانید!
-
توافق ترامپ و رئیسجمهور چین درباره تنگه هرمز
-
لحظه پایان سفر پرسروصدای ترامپ به چین
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
اقای درویش،باید اعلام کنی ان ۵۰۰میلیارد را چه کسانی خوردن
500 میلیارد بدهی
500 میلیارد هم بازیکن خریدین
بعد بگین ما سقف رو رعایت کردیم
وقتی آمدی می دانستی بدهی هست
حالا بیا مرد ومردونه اعلام کن کی خورد کی برد که شما بدون سرو صدا داری پرداختشون میکنی از جیبت که ندادی اگر از جیبت بود طرف رو رسوای خاص وعام میکردی
۵۰۰ میلیارد میشه ایران از فقر نجات داد اینا فقط دادنشه به رادو وبرانکو