۱۴۵۴۳۳۴
۱ نظر
۱۲۸۲
۱ نظر
۱۲۸۲
پ

گل‌محمدی: گلی که خوردیم از روی رفتار بچگانه بود

فولاد خوزستان در چهارمین هفته لیگ برتر ایران با نتیجه ۱-۱ برابر خیبر خرم‌آباد متوقف شد. این دومین تساوی خانگی شاگردان گل‌محمدی در فصل جاری است.

فوتبال ۳۶۰: فولاد خوزستان در چهارمین هفته لیگ برتر ایران با نتیجه ۱-۱ برابر خیبر خرم‌آباد متوقف شد. این دومین تساوی خانگی شاگردان گل‌محمدی در فصل جاری است.

گل‌محمدی، سرمربی فولاد در خصوص این بازی گفت: گلی که خوردیم روی رفتار بچه‌گانه تیم بود،  «وقتی بازیکن حریف مصدوم شده و خودشان بازی را متوقف نمی‌کنند، ما هم باید به بازی ادامه می‌دادیم.»

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    بهههههههههههله
    برانکو ویحیی فدراسیون فوتبال
    همه جا نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج