شاید تراکتوریها فردا جام را بالای سر ببرند
سازمان لیگ فوتبال ایران به مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز اعلام کرد آمادگی کامل برای برگزاری مراسم اهدای جام قهرمانی بیست و چهارمین دوره لیگ برتر را به این باشگاه دارد.
برترینها: طبق اعلام روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، در متن نامهای که از سوی سازمان خطاب به مدیرعامل تراکتور منتشر شده، آمده است:
ضمن تبریک به باشگاه تراکتور تبریز و هواداران خونگرم و پرشور آن به مناسبت قهرمانی آن باشگاه در رقابتهای لیگ برتر فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به استحضار میرساند، نظر به اینکه مقرر گردیده در آخرین هفته مسابقات لیگ برتر، جام قهرمانی فصل جاری اهدا شود لذا این سازمان به منظور احترام به مردم رشید و شهید پرور آذربایجان شرقی و هواداران پرشمار و پرشور باشگاه تراکتور آمادگی کامل دارد تا جام قهرمانی را پس از پایان دیدار تراکتورتبریز و نساجی مازندران در هفته بیست و نهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز اهدا نماید.
بدیهی است در غیر این صورت مطابق مقررات جام قهرمانی در پایان دیدار هفته سیام لیگ برتر در مسابقه استقلال خوزستان و تراکتور تبریز در اهواز اهدا می شود.
نظر کاربران
ما تراکتوریم اومدیم با سرعت
تا سال ها جام می بریم با قدرت
همین یکبار هم صدقه بهتون جام دادن، براتون زیاده. با کمک فدراسیون و کمیته ها....
خیلی سوز داره برات؟