۱۵۱۵۷۲۲
۱۶۵۶
۱۶۵۶
پ

استقلالی‌ها نگران نباشند؛ این دو ستاره به فینال می‌رسند

دو بازیکن تیم فوتبال استقلال در جریان بازی برابر صنعت نفت آبادان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی مصدوم شدند.

خبرگزاری تسنیم: تیم فوتبال استقلال شنبه شب در مرحله نیمه نهایی جام حذفی تیم صنعت نفت آبادان را با دو گل شکست داد و راهی فینال شد. در این دیدار، سیدحسین حسینی کاپیتان و دروازه‌بان استقلال از ناحیه کتف مصدوم شد.

IMG_20250525_000308_369

گفته می‌شود این بازیکن پس از یکی دو روز کارهای درمانی در مراحل آماده‌سازی تیم حاضر می‌شود. علیرضا کوشکی نیز در برخورد با یکی از بازیکنان صنعت نفت از زمین خارج شد. وینگر استقلال که از قبل سرماخوردگی داشت مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان در دیدار فینال جام حذفی ندارد.
تیم استقلال پنجشنبه هفته جاری در فینال جام حذفی در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج