۱۵۲۱۲۵۴
۲۴۱۴
۲۴۱۴
پ

بحران عجیب استقلال در آستانه فصل جدید

بحران سیاسی منطقه‌ای احتمال ناکامی استقلال در جذب مهاجم خارجی را بالا برده است.

خبرورزشی: با توجه به شرایط سیاسی اخیر در منطقه، احتمال دارد باشگاه استقلال تهران برای جذب مهاجم خارجی با مشکلات جدی روبرو شود.

پس از حمله اخیر اسرائیل به ایران، فضای ناامن منطقه باعث شده تا بسیاری از بازیکنان خارجی تمایلی به حضور در لیگ ایران نداشته باشند. این موضوع کار باشگاه استقلال را برای تقویت خط حمله‌اش سخت‌تر از گذشته کرده است.

0

در شرایط فعلی، جذب بازیکن خارجی برای استقلال با موانع جدی همراه است و ممکن است مدیران این باشگاه در روزهای آینده تمرکز خود را به‌جای بازار بین‌المللی، روی گزینه‌های داخلی یا بازیکنان آشنا با شرایط منطقه معطوف کنند.

استقلال فصل قبل با مشکلات عدیده ای در خط حمله روبرو بود و آبی ها قصد داشتند مهاجم خارجی جذب کنند اما فعلا این شرایط برای آبی ها مهیا نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج