۱۵۲۶۲۰۱
۲۱۲۴
۲۱۲۴
پ

تکلیف مهرداد محمدی با تراکتور روشن شد

شنیدیم مدیران استقلال دوباره‌ باب‌ مذاکره با مهرداد محمدی را باز کرده اند.

حامدحاجی محمدی خبرنگار حوزه تراکتور پایگاه خبری در گفتگو با رسانه فوتبالی گفت: مهرداد و میلادمحمدی با یکی از مدیران نزدیک به زنوزی ارتباط خوبی دارد و سال گذشته هم دوربین فوتبالی هر دو برادر را حوالی دفتر تهران تراکتور شکار کرده بود. خود مهرداد محمدی به تراکتور گفته است که اولویت اول و دوم و سومش استقلال است اما اگر با استقلال به توافق نرسد، با تراکتور مذاکره می کند.

همچنین سایت خبرورزشی درباره مهرداد محمدی نوشت: خبرورزشی، مهرداد محمدی از همان روز اول برای تمدید قرارداد مورد توجه‌ باشگاه استقلال بود اما مبلغ درخواستی او مورد قبول قرار نگرفت.

مدیران استقلال اعتقاد دارند بازیکنی که تقریبا تمام فصل گذشته را از دست داده است نباید به اندازه ستاره های باشگاه درخواست مالی داشته باشد و در این بین شایعاتی در مورد عقد قرارداد مهرداد محمدی به تراکتور منتشر شد.

391071-1

در این بین شنیدیم چون مدیران استقلال در جذب مهاجم‌ ناکام بوده اند ساپینتو از  باشگاه خواسته قرارداد مهرداد محمدی تمدید شود تا این تیم در خط حمله دچار مشکل نشود.

محمدی دوباره به میز مذاکره با استقلال برگشته است و گفته می شود اگر از درخواست مالی اش کوتاه بیاید، قرارداد او تمدید و فصل بعد هم ‌در این تیم به فوتبالش ادامه می دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج