۱۵۲۷۴۶۲
۱۸۳۲
۱۸۳۲
پ

شوت امباپه نزدیک بود یک نفر را بکشد!

ضربه سهمگین کیلین امباپه باعث مصدومیت جزئی یک نفر از افراد پشت دروازه شد.

ورزش سه: دیدار تیم‌های رئال مادرید و پاریس‌سن‌ژرمن در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها با حواشی جالب و عجیبی همراه بود. یکی از مهم‌ترین اتفاقات پیش از آغاز مسابقه، تأخیر ۱۰ دقیقه‌ای در زمان شروع بازی بود که علت آن، ترافیک سنگین در اطراف ورزشگاه عنوان شد.

IMG_20250709_230554_603

ظاهراً مسیر منتهی به ورزشگاه به دلیل ازدحام تماشاگران و برخی مسائل امنیتی، به‌طور موقت مسدود شده بود و این موضوع بر زمان‌بندی برنامه‌های پیش از بازی نیز تأثیر گذاشت.

IMG_20250709_230542_822

اما مهم‌ترین حاشیه دقایقی قبل از سوت آغاز، به اتفاقی مربوط می‌شود که در زمان گرم‌کردن بازیکنان رئال مادرید رخ داد. در حالی که کهکشانی‌ها مشغول آماده‌سازی خود برای دیدار حساس مقابل پاریس بودند، یکی از ضربات شوت کیلیان امباپه، ستاره فرانسوی رئال مادرید، به شکلی ناخواسته و با شدت زیاد به صورت یکی از عوامل حاضر در پشت دروازه برخورد کرد. این فرد که به نظر از عوامل اجرایی یا رسانه‌ای مسابقه بود، بلافاصله به زمین افتاد و دستانش را روی صورتش گذاشت تا شدت درد ناشی از ضربه را تحمل کند.

IMG_20250709_230539_549

IMG_20250709_230537_161

امباپه که متوجه این حادثه شد، بلافاصله خودش را به فرد مصدوم رساند تا از او دلجویی کند. او در کنار فرد مصدوم ایستاد، حالش را جویا شد و حتی با دادن یک بطری آب معدنی تلاش کرد تا فضای تلخ پیش آمده را کمی تلطیف کند. همچنین ستاره فرانسوی رئال، از بابت اتفاق پیش‌آمده به شکلی محترمانه از این شخص عذرخواهی کرد و پس از اطمینان از رسیدگی کادر پزشکی، دوباره به گرم‌کردن بازگشت.

IMG_20250709_230534_226

این اتفاق جالب دقایقی پیش از شروع دیدار کیلیان امباپه مقابل تیم سابقش، پاری‌سن‌ژرمن رخ داد و نگاه بسیاری از عکاسان و خبرنگاران حاضر در زمین را به خود جلب کرد. خوشبختانه پس از رسیدگی اولیه، فرد آسیب‌دیده بدون مشکل خاصی از زمین بلند شد و امباپه نیز با تمرکز کامل به تمرینات گرم‌کردن ادامه داد تا برای بازی بزرگ و حساس برابر قهرمان اروپا آماده شود. این دیدار تا دقایقی دیگر آغاز خواهد شد.

IMG_20250709_230530_371

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج