۱۵۳۵۵۶۳
۷۵۰
۷۵۰
پ

پیام کاپیتان بزرگ پرسپولیس به هواداران

کاپیتان اسبق تیم ملی و پرسپولیس با تشکر از مردم و اهالی فوتبال و ورزش، اعلام کرد: دو سه ماهی را باید پیگیر اقدامات درمانی باشم.

خبرورزشی: محمد پنجعلی در گفت‌وگویی در ارتباط با بیماری اخیر که موجب نگرانی بسیاری از اهالی فوتبال شد گفت: از شما، دوستان عزیزم، اهالی فوتبال و ورزش، هم‌بازیانم و به ویژه از مردم عزیز به خاطر پیگیری‌ها و دعاهایشان تشکر می‌کنم. دلم نمی‌خواست باعث نگرانی و ناراحتی عزیزان بشوم و از این بابت عذر می‌خواهم.

وی ادامه داد: همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد و یک‌جورهایی غافلگیرمان کرد. بالاخره سن و سال است دیگر. خدا را شکر از بیمارستان مرخص شدم ولی یک روند چند ماهه درمان را در پیش دارم و باید به کلینیک و مراکز درمانی رفت و آمد داشته باشم. به محض اینکه این دوره بگذرد و با دعای مردم، یاری خدا و تلاش پزشکان حالم بهبود یابد، به شما و سایر دوستان سر می‌زنم.

0

کاپیتان سابق پرسپولیس، تیم ملی فوتبال ایران و تیم منتخب آسیا در پایان گفت: باز هم از مردم و دوستان تشکر می‌کنم و عذرخواهی می‌کنم که با توجه به اقدامات درمانی و توصیه پزشکان، نمی‌توانم پاسخگوی محبت‌ها و تماس‌ها باشم ولی قطعاً این انرژی آن‌ها برای من ارزشمند است و برای همه آرزوی سلامتی دارم.

سایت خبرورزشی بار دیگر از خداوند متعال خواستار سلامتی ایشان و همه پیشکسوتان گران‌قدر ورزش و فوتبال است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج