۱۵۳۶۹۴۳
۶۵۴
۶۵۴
پ

شوک در انگلیس به ایرانی‌ها؛ فوتبالیست بااستعداد درگذشت

آرش جوانمردی بازیکن جوان تیم بارنت اف‌سی انگلیس در تصادف با موتور درگذشت.

خبر ورزشی: آرش «ای‌جی» جوانمردی، بازیکن ۱۸ ساله و مستعد آکادمی باشگاه بارنت (Barnet FC) در انگلستان، بر اثر سانحه‌ دلخراش رانندگی جان خود را از دست داد. باشگاه بارنت که در لیگ دسته دوم فوتبال انگلستان حضور دارد، با انتشار بیانیه‌ای این خبر را تأیید و یاد او را گرامی داشت.

53

آرش طی دو سال حضور در آکادمی بارنت، در ترکیب تیمی بازی می‌کرد که موفق شد عنوان «قهرمان لیگ ملی – Champion of Champions» را کسب کند.

در یادبود او، باشگاه بارنت پیش از آغاز بازی مقابل والسال، در دقیقه ۱۸ یک دقیقه سکوت برگزار کرد و بازیکنان با بستن بازوبند مشکی، به هم‌تیمی فقیدشان ادای احترام کردند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج