فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۷۹۳۷
۱۲۶۷
۱۲۶۷
پ

خط‌ونشان قربانی برای پرسپولیس: بازی برگشت در خدمت آنها هستیم

سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز گفت: پیش از گل پرسپولیس یک موقعیت طلایی داشتیم که اگر به ثمر می‌رسید، می‌توانستیم ۲ بر صفر برنده شویم

 ایرنا: پیروز قربانی در نشست خبری پس از تساوی یک بر یک تیمش با پرسپولیس در هفته نخست لیگ برتر، اظهار داشت:می‌توانستیم برنده این دیدار باشیم اما در لحظات پایانی دو امتیاز مهم و حساس را از دست دادیم.

172043264 (1)

وی افزود: این شروع برای تیمی مانند ما که تازه از لیگ یک آمده‌ایم، طبیعی است. البته می‌توانست نقطه‌عطفی بزرگی باشد که از دست رفت. با این حال از نمایش فنی تیمم رضایت کامل دارم. دقیقاً همان‌طور بازی کردیم که دوست داشتیم.

قربانی خاطرنشان کرد:پیش از گل پرسپولیس یک موقعیت طلایی داشتیم که اگر به ثمر می‌رسید، می‌توانستیم ۲ بر صفر برنده باشیم. با این وجود سبک بازی‌مان باعث شد پرسپولیس در همان چارچوبی قرار بگیرد که ما طراحی کرده بودیم.

سرمربی فجرسپاسی تصریح کرد: مطمئن باشید رفته‌رفته هواداران متوجه خواهند شد تیم ما چه سبکی از فوتبال را دنبال می‌کند. این حرف از سر غرور نیست، بلکه با ایمان می‌گویم، فجرسپاسی فوتبال زیبا و تماشاگرپسندی را به نمایش خواهد گذاشت. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که در داخل زمین همه چیز تعیین شود.

وی در خصوص اینکه آیا نبود چند مهره پرسپولیس در این نتیجه تاثیرگذار نبود، توضیح داد: ۱۷۰ روز صبر کنید تا پرسپولیس با تمام توان به شهر ما بیاید و در بازی برگشت در خدمت آنها خواهیم بود. این خوب نیست که تلاش بچه‌های ما را زیر سئوال ببرید. بازی را به دلخواه خودمان دنبال کردیم و این خوب نیست تلاش فنی ما دیده نشود. لیگ برتر با لیگ یک متفاوت است و این را بارها به بچه‌های خودم گفت که باید خودشان را سریع هماهنگ کنند. این درست نیست که بگویند فجر امسال سقوط می‌کند، حتما گذر زمان شرایط را مشخص می کند. بچه‌های ما باید دز ضربات آخر دقت می‌کردند.

قربانی در مورد اینکه یکی از بازیکنانش به شرایط اعتراض داشت، گفت: دوست ندارم جو تیمم پادگانی باشد و با همه رفاقت می‌کنم، اما اجازه نمی‌دهم بازیکنی نظم تیم را بهم بزند. حتما برخورد خواهم کرد. ۱۰ سال مربیگری کردم تا به اینجا برسم و برای خودم برنامه دارم تا با تلاش، به هدفم برسم.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج