قدردانی امیری از یحیی، کنایهای غیرمستقیم به تصمیم هاشمیان
وحید امیری از اعتماد یحیی گلمحمدی به او قدردانی کرد.
ورزش سه: وحید امیری دو روز پس از رسمی شدن حضورش در فولاد خوزستان، خطاب به مردم این استان و هواداران تیم نوشت: «با سلام خدمت مردم خونگرم خوزستان و هواداران عزیز فولاد؛ تمام تلاشم این است که از امروز هر چه در توان دارم به کار بگیرم تا شرمنده شما نباشم.»
امیری همچنین از اعتماد مدیران فولاد قدردانی کرد و بهطور ویژه از یحیی گلمحمدی یاد کرد: «از اعتماد مجموعه فولاد خوزستان و مخصوصاً شخص آقا یحیی که سالها افتخار شاگردیاش را داشتهام، متشکرم.»
نکته جالب اینکه آخرین حضور وحید امیری در لیگ برتر با تیمی غیر از پرسپولیس در لیگ پانزدهم اتفاق افتاد و حالا او بعد از ده سال پیراهن تیمی دیگر را بر تن خواهد کرد.
امیری با انجام ۲۵۴ بازی در پرسپولیس جزو پر سابقه ترین بازیکنان این تیم بود و در نهایت بعد از تصمیم وحید هاشمیان در لیست مازاد قرار گرفت.
نظر کاربران
آقا وحید عزیز قدردان سالها تلاشت برای شادی دل مان هستیم ،تا ابد در دل پرسپولیسی ها خواهی ماند ,