یک دقیقه مانده به پایان، کارِ ژنرال تمام شد!
تیم ملی کشورمان در یک دیدار پرحادثه با یک گل مغلوب ازبکستان شد.
فوتبال برتر: تیم ملی ایران در فینال رقابتهای کافا ۲۰۲۳ بار دیگر مقابل ازبکستان قرار گرفت؛ تکراری از فینال دوره گذشته که این بار هم با اتفاقات پرحاشیه همراه بود.
بازی برای شاگردان امیر قلعهنویی بسیار سخت آغاز شد. تنها در دقیقه ۵، آریا یوسفی پس از خطای خشن با تصمیم داور و تأیید VAR از زمین اخراج شد تا ایران خیلی زود ۱۰ نفره شود. همین موضوع باعث شد تیم ملی در نیمه اول رویکردی تدافعی داشته باشد و ازبکستان فرصتهای بیشتری روی دروازه خلق کند؛ اما درخشش پیام نیازمند مانع از باز شدن دروازه ایران شد. مهمترین اتفاق نیمه اول نیز مصدومیت شهریار مغانلو بود که جای خود را به مهدی طارمی داد.
در نیمه دوم، ایران با وجود یک بازیکن کمتر نمایش بهتری ارائه کرد و روی ضدحملات و ضربات ایستگاهی خطرساز شد. در دقایق پایانی، صحنه خطای دروازهبان دوم ازبکستان روی حسین کنعانی ابتدا پنالتی اعلام شد اما با بازبینی VAR تصمیم تغییر کرد. دقایقی بعد نیز کارت قرمز علیجانوف، مدافع ازبکستان، در برخورد با طارمی پس از بازبینی به کارت زرد کاهش یافت تا سومین تصمیم VAR نیز به ضرر ایران باشد و مسابقه به وقتهای اضافه کشیده شود.
در نیمه نخست وقتهای اضافه، فشار حملات ازبکستان افزایش یافت. ضربه اوستون اورونوف به تیرک دروازه ایران اصابت کرد و لحظاتی بعد، خطای عارف آقاسی روی همین بازیکن موجب پنالتی برای میزبان شد. با این حال الدور شومورودوف این ضربه را هدر داد تا بازی در پایان ۱۰۵ دقیقه همچنان بدون گل دنبال شود.
در وقت اضافه دوم، ازبکستان فشار خود را حفظ کرد و در دقیقه ۱۲۰ با ضربه علیجانوف به گل نخست رسید تا ازبکستان با دومین پیروزی تاریخ خود مقابل ایران، به قهرمانی دومین دوره مسابقات کافا برسد.
نظر کاربران
من خودم استقلالیم بابابه چ زبونی بگ آدم قلعه نویی نه تاکتیک دارد،نه هیچی حالیش نیس سیستم ک قلعه نویی ونوع بازی ک میکنه برازمان قاجاربخداهمین اعلانم تادیرنشده هرچندهمین اعلانم بازم خ دیربایدردش کنندتیمی ک کافا ک درجه ۲،۳اسیانمیتونه ببریابه زورمیبره جلوتیمهای اروپایی،آمریکایی وافریقای قوی مایه مضحکه وابروریزی ایران به طورفجیع میش یعنی باقلعه نویی بریم جام جهانی مایع دستگرمی وابروریزی تاریخی براایران میشه
والا این سرباز صفر هم نیست کی این لقب ژنرال را به این داده نمیدانم با باند جناب تاج شد سرمربی ایران این تیم بااین مربی درجام جهانی کیسه بوکس میشویم
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
دمشون گرم، ازبک ها رو میگم
مگه قلعهنویی داخل زمینه، مشخصه عقده داری از قلعهنویی