۱۵۴۴۹۲۶
۱۶۲۹
۱۶۲۹
پ

مدافع ازبک استقلال به امارات می‌رود

بازیکن ازبک استقلال، این تیم را در سفر به امارات همراهی خواهد کرد.

 برنا: رستم آشورماتوف، مدافع ازبک استقلال که چندی پیش دچار آسیب‌دیدگی شد، همچنان زیر نظر کادر پزشکی این تیم تمرین می‌کند.

13162095_735

رستم آشورماتوف در اردوی کیش استقلال حضور دارد و همراه این تیم به امارات خواهد رفت. البته این بازیکن مجوز حضور در تمرینات گروهی استقلال را ندارد و فعلا فقط زیر نظر کادر پزشکی این تیم به تمرینات اختصاصی می‌پردازد.

آشورماتوف برای این که از کار‌های درمانی خود عقب نماند، در اردوی استقلال حضور پیدا کرده و به گفته پزشکان استقلال فعلا قادر به همراهی تیمش نیست.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج