۱۵۵۴۱۱۲
۳۳۲
۳۳۲
پ

فصل برای پسر دوست‌داشتنی فوتبال ایران تمام شد

پارگی رباط صلیبی وحید امیری تایید شد و او به زودی باید جراحی کند.

خبرآنلاین: پارگی رباط صلیبی وحید امیری تایید شد و او به زودی باید جراحی کند.

6287850

وحید امیری چهارشنبه هفته گذشته در جریان تمرینات فولاد خوزستان دچار آسیب دیدگی جدی شد و تیم پزشکی باشگاه معاینات لازم را بر روی وی، پس از گرفتن MRI آغاز کردند. 

تشکیل کمیسیون پزشکی برای مشخص شدن میزان آسیب دیدگی رباط صلیبی امیری آغاز شد. طبق اطلاعات آنا پس از برگزاری جلسات پزشکی مشخص شد که وینگر با تجربه فولاد خوزستان چاره‌ای جز عمل جراحی ندارد و میزان پارگی رباط صلیبی به شکل دیگری ترمیم نمی‌شود. به این ترتیب فصل برای وحید امیری به پایان رسیده و او در روزهای آینده زیر تیغ جراحان می‌رود. 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج