۱۵۵۹۵۳۷
۷۳۳
۷۳۳
پ

بمب نقل‌وانتقالاتی ایران به نیمکت چسبید!

مدافع ایرانی اخمت گروزنی برای هفتمین بازی باشگاهی و ملی فرصت حضور در زمین را به دست نیاورد.

ورزش سه: محمدمهدی زارع پس از اینکه در دیدار هفته پنجم مرحله گروهی جام حذفی روسیه مقابل اورنبورگ حضور کامل در زمین داشت، دیگر در هیچ مسابقه‌ای شانس بازی پیدا نکرد و در ۶ مسابقه پیاپی باشگاهی و ملی دور از ترکیب و به‌طور کامل روی نیمکت بود که امروز هم این روند ادامه پیدا کرد.

photo_2025-11-02_22-57-39

تیم اخمت گروزنی در حالی که مهدی زارع بین نفرات ذخیره داشت، از ساعت 17:30 امروز در ورزشگاه روستک آرنا به مصاف تیم رده پنجمی بالتیکا رفت تا یکی از مسابقات هفته چهاردهم و ماقبل پایانی دور رفت لیگ برتر روسیه را برگزار کند.

یاران زارع که در پنج مسابقه رسمی اخیرشان در روسیه کاپ و لیگ برتر هیچ بردی به دست نیاوردند و یک مساوی و چهار باخت داشتند، در دیدار خارج از خانه امروز هم با نتیجه دو بر صفر مقابل بالتیکا شکست خوردند تا 16 امتیازی و در رتبه نُهم جدول لیگ بمانند و فرصت صعود به رده هفتم را از دست بدهند.

محمدمهدی زارع که در فصل جاری لیگ برتر روسیه یکبار حضور تعویضی داشته و در یک مسابقه هم در ترکیب قرار گرفته، مثل دیدارهای اخیرشان امروز هم شانس بازی مقابل بالتیکا را به دست نیاورد و روی نیمکت بود.

این بازیکن در تابستان گذشته مورد توجه تیم‌های استقلال و پرسپولیس بود اما ترجیح داد فوتبالش را خارج از ایران ادامه دهد و لژیونر شد.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج