۱۵۶۲۶۰۷
۲۲۸
۲۲۸
پ

ما قوی‌ترین تیم ملی در جهان هستیم!

مارتین زوبیمندی در نشست بازی تیم ملی اسپانیا مقابل گرجستان انسجام بالا در لاروخا که به دلیل دو سه سال در کنار هم بازی کردن بازیکنان این تیم است اصلی‌ترین نقطه قوت آنها به حساب می‌آید.

ورزش سه: تیم ملی اسپانیا فرد در یکی از حساس‌ترین نبردهای خود در مسیر صعود به جام جهانی، مقابل گرجستان قرار می‌گیرد؛ تیمی که طی سال‌های اخیر بارها نشان داده فراتر از یک رقیب معمولی است و با سرعت، انرژی و ساختار منسجمش توانسته لحظات دشواری برای لاروخا ایجاد کند. برای اسپانیا که در آستانه صعود به جام جهانی ایستاده، این مسابقه نه فقط سنجشی تاکتیکی، که آزمونی برای حفظ تمرکز، کنترل ریتم و بهره‌گیری از انسجامی است که اسپانیا طی دو سه سال گذشته بر آن تکیه کرده است. در چنین فضایی بود که مارتین زوبیمندی امروز مقابل خبرنگاران نشست و با صراحت از جزئیات این چالش گفت.

cneyvhum1

تفاوت سطح دو تیم و سرعت انتقال گرجستان

با توجه به بازی‌هایی که قبلاً برابرشان داشتیم، مهم‌ترین ویژگی‌ آنها سرعت بعد از توپ‌گیری است. در بازی در خانه خودمان لحظاتی بود که نتوانستیم آن را خوب کنترل کنیم و حالا باید با بیشترین دقت وارد زمین شویم.

برداشت تو از تیم ملی گرجستان؟

آنها چند بازیکن دارند که در باشگاه‌های بسیار مهم بازی می‌کنند، حتی در لالیگای اسپانیا. در بعضی مسابقه‌ها کار را برای ما سخت کرده‌اند؛ بیشتر به‌عنوان یک تیم، نه فقط با تکیه بر توانایی‌های فردی.

تقویم فشرده و بی‌تفاوتی نسبت به جنجال‌ها

خیلی پیگیر حرف‌هایی که این‌طرف و آن‌طرف زده می‌شود نیستم. بازی‌ها زیاد است و وقت‌گذاشتن روی چنین بحث‌هایی فقط مرا خسته می‌کند.

مرینو در نقش مهاجم مرکزی

بین خودمان درباره‌اش شوخی می‌کردیم و می‌دانم که این نقش را تمرین کرده و مدت زیادی روی آن کار کرده است.

معنای جام جهانی و شرط اول: صعود

جام جهانی جایی است که باید ثابت کنی بهترین تیم دنیا هستی. اول باید صعود کنیم و در لحظه‌های تعیین‌‌کننده دقت است که می‌تواند اسپانیا را به قله دنیا برساند.

قدرت اصلی اسپانیا؛ انسجام چندساله

یکی از نقاط قوت ما انسجام تیمی‌مان است. دو سه سال است تقریباً همین گروه کنار هم هستیم و این باعث می‌شود فوتبال‌مان بهتر شکل بگیرد و روان‌تر پیش برود. همین موضوع ما را از خیلی تیم‌های دیگر قوی‌تر می‌کند.

تواضع درباره حضور در جام جهانی

فعلاً خودم را در جام جهانی نمی‌بینم؛ شاید عجیب به‌نظر برسد، اما هنوز رسما صعود نکرده‌ایم. حتی اگر همه‌چیز را عالی انجام دهیم، باز هم به نتایج دیگران وابسته‌ایم

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج