۱۵۶۳۰۶۷
۶۰۱
۶۰۱
پ

زمان برکناری افشین پیروانی مشخص شد

اگرچه مدیرعامل پرسپولیس اختلاف سرمربی جدید با پیروانی را تکذیب کرد؛ اما برخی از مدیران این باشگاه به دنبال برکناری پیروانی بودند.

همشهری آنلاین: با استعفای رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس و جدایی وی از سرخ‌پوشان این باشگاه دچار تغییر و تحولات بزرگی شده و گویا این تغییرات در پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

بعد از حضور اوسمار ویرا در پرسپولیس خبرهایی به گوش رسید مبنی بر اینکه این مربی برزیلی اعلام کرده افشین پیروانی مدیر قرمزها باید برود و فرد دیگری جانشین او شود. پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به این موضوع گفت: اختلافی وجود ندارد. با احترام به اوسمار، سرمربی تا یک جایی می‌تواند تعیین کند چه کسانی باشند و چه کسانی نباشند. مدیریت باشگاه باید در این خصوص تصمیم‌گیری کند. اگر بخواهیم همه اختیارات را در اختیار سرمربی بگذاریم فکر می‌کنم معقول نیست.

0

اگرچه مدیرعامل پرسپولیس اختلاف سرمربی جدید با پیروانی را تکذیب کرد؛ اما برخی از مدیران این باشگاه به دنبال برکناری پیروانی بودند. پیگیری‌ها نشان می‌دهد روز گذشته در حاشیه تمرینات پرسپولیس بعد از گفت‌وگویی که حدادی با پیروانی داشته؛ قرار است مدیر قرمزها به کار خود در پرسپولیس ادامه دهد. هرچند شنیده‌ها از این موضوع حکایت دارد که به احتمال فراوان پیروانی در پایان نیم فصل از جمع سرخ‌پوشان جدا خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج