مجتبی جباری امشب با قلب پرسپولیسیها بازی کرد
سرمربی مس رفسنجان گفت: همیشه برای تیم پرسپولیس احترام قائل بوده ام و امیدوارم بتوانیم نتیجه خوبی مقابل این تیم کسب کنیم.
خبرآنلاین: سرمربی مس رفسنجان گفت: همیشه برای تیم پرسپولیس احترام قائل بوده ام و امیدوارم بتوانیم نتیجه خوبی مقابل این تیم کسب کنیم.

مجتبی جباری در نشست خبری پیش از بازی مس رفسنجان مقابل پرسپولیس در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر، گفت: تک تک بازی ها برای ما حساس است و سعی می کنیم حداکثر امتیازات را کسب کنیم. با تیم خوب و با کیفیت پرسپولیس بازی داریم. ما هم تمرینات خوبی داشتیم و آماده بازی هستیم. امیدوارم بازی خوبی انجام بدهیم و نتیجه خوبی بگیریم.
سرمربی مس رفسنجان درباره ناکامی مس در زدن گل گفت: در تیمی که تحویل گرفتیم ابتدا نیاز بود در بحث دفاعی بیشتر کار کنیم تا شرایطمان بهتر شود. نیم نگاهی هم به خط حمله داشتیم اما زمان کافی نداشتیم. باید چند بازیکن در نیم فصل در این بخش جذب کنیم تا عملکردمان بهتر شود. آنقدر مشکلات و خلا در تیم داریم که باید اولویت بندی کنیم. امیدوارم هفته به هفته بهتر کار کنیم. اول دنبال این هستیم بازی را در اختیار بگیریم و موقعیت سازی کنیم. خیلی نمی شود به این زودی توقع داشت همه این اتفاقات انجام شود. از اول به این فکر کردیم نیم فصل بازیکن بگیریم و تیم را تقویت کنیم تا در نیم فصل دوم تیمی متفاوت را راهی مسابقات کنیم.
وی درباره لیست بازیکنان خود برای نیم فصل نیز خاطرنشان کرد: یک مقدار صحبت داشتیم و شنبه قرار است رسمی اعلام شود چند بازیکن می توانیم بگیریم. سعی می کنیم کمترین خروجی را داشته باشیم. فکر می کنم ۳ یا ۴ بازیکن از تیم خارج شوند. اول منتظر این هستیم ببینیم چه بازیکنانی را می توانیم جذب کنیم تا بعد خروجی ها مشخص شوند.
جباری درباره اینکه آیا پنجره نقل و انتقالاتی تیم باز شده و همچنین در مورد حمایت مسئولان شهری از تیم گفت: فکر می کنم پنجره نقل و انتقالاتی به زودی باز شود. مدیرعامل و هیات مدیره به دوبی رفته اند تا مشکل انتقال پول را حل کنند. این مشکل مطمئنا به صورت رسمی حل می شود. همه شرایط در این مدت خوب بوده و مشکلی نداشتیم. شاید بازیکنان به خاطر حضور مستمر در اردو خسته شده باشند. سعی میکنیم کمی استراحت به آن ها بدهیم تا بعد کارمان را شروع کنیم.
سرمربی مس رفسنجان، درباره اینکه آیا هنوز هم معتقد است مس را در لیگ برتر نگه می دارد یا خیر، گفت: یک بار این را گفته ام اما شما می توانید هر هفته این سوال ثابت را بپرسید!
جباری درباره اینکه خیلی ها می گویند تیم بعد از بازی با گل گهر از نظر بدنسازی مشکل دارد، گفت: بهتر شده ایم. واقعا تیم ناقصی داریم و در یکسری از پست ها اصلا بازیکن نداریم. در بازی با گل گهر واقعا به بچه ها فشار آمد. سعی کردیم در این مدت از نظر ریکاوری به بچه ها برسیم و امیدوارم در بازی فردا مثل بازی مقابل گل گهر نمایش خوبی داشته باشند.
سرمربی سابق استقلال درباره اینکه آیا با تیم پرسپولیس کری دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: اصلا گیر این موضوع نیستم و مقابل همه تیم ها فارغ از اینکه چه نامی دارند سعی می کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم. تیم پرسپولیس همیشه برای من قابل احترام بوده و فرصت خوبی برای تیم ماست که توانایی و کیفیت فنی خود را نشان بدهد. حتما بازی سختی داریم و امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم. در این بازی فقط میلاد فخرالدینی را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم.
تبلیغات متنی
-
ستاد کل نیروهای مسلح به حالت آمادهباش درآمد
-
علی شکوریراد بازداشت شد
-
قیمت بلیت هواپیما فضایی شد
-
پیشنهاد اتحادیه اروپا به ایران برای توافق با آمریکا
-
درخواست ویژه ساپینتو از ایرانیان مقیم امارات
-
اوسمار و باکیچ پرسپولیس را ترک کردند
-
۲ هزار حساب بانکی بسته شد
-
تصاویر نقطه شروع آتش در بازار جنت جلبتوجه کرد
-
تفاوت فشار خون عصبی با فشار بالا در چیست؟
-
آمریکا یک نفتکش دیگر را توقیف کرد
-
فریمهای خاص از ملاقات صمیمانه تیکدری و حامد لک
-
توییت خبرنگار آمریکایی درباره شرط مهم ایران
-
قلدربازی راننده شاسیبلند وسط خیابان کار دستش داد!
-
لحظه تحویل سال ۱۴۰۵ چه ساعتی است؟
-
تیراندازی افراد مسلح به خودروی یکی از کارکنان پلیس
-
علی شکوریراد بازداشت شد
-
قیمت بلیت هواپیما فضایی شد
-
توییت خبرنگار آمریکایی درباره شرط مهم ایران
-
اظهارنظر خبرساز درباره مساله حجاب پس از ۱۴۰۱
-
قلبمان تکهتکه، سنگها بینام و نشان؛ سال سخت ۴۰۴
-
تصویر منتسب به یادداشت ساعدینیا خطاب به رهبری
-
صابریننیوز و همشهری سر گواهینامه زنان به جان هم افتادند!
-
چرا نتانیاهو برای دیدار با ترامپ عجله دارد؟
-
دانشمندان چینی با دیاکسید کربن و نور خورشید معجزه کردند
-
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت چهرههای اصلاحطلب
-
صحبتهای پزشکیان در شبکه خبر قطع شد!
-
حسین کروبی بازداشت شد
-
حدادیان: رضا پهلوی توان اداره یک شرکت را هم ندارد
-
نتانیاهو مدل حمله آمریکا به ایران را منتشر کرد!
-
استوری سردار آزمون درباره جانباختگان دیماه
-
رضا عطاران و مریلا زارعی در جشنواره فجر غیب شدند
-
نیروی دریایی هند سه نفتکش ایرانی را توقیف کرد
-
پهپادهای ویژه سپاه به خدمت اعزام شدند
-
مشاور ارشد میرحسین موسوی بازداشت شد
-
دروازهبان تیم ملی از مردم حلالیت طلبید
-
استوری طارمی و جهانبخش در ساعات اخیر توجهبرانگیز شد
-
نفس بازغی: برای خوب شدن حالم، هیچ تلاشی نمیکنم
-
تشکیل پرونده حقوقی و کیفری برای منوچهر هادی
-
طلا به مرز حساس قیمتی رسید
-
اطلاعیه قوه قضاییه درباره بازداشت پزشکان در روزهای اخیر
-
خواننده مشهور در ۴۷ سالگی درگذشت
-
یک پیشبینی خبرساز از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا
-
نامزد لئوناردو دیکاپریو پرچمدار ایتالیا در افتتاحیه المپیک شد
-
دایه اصلان: روز خواستگاریام شبیه سکانس «بامداد خمار» بود!
-
ادعای شبکه ۱۵ اسرائیل درباره پیام آمریکا به ایران
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر