۱۵۷۲۳۲۴
۲۳۹
۲۳۹
پ

اتفاقی که لیگ برتر ایران را تکان می‌دهد

بررسی‌ها برای اضافه شدن دو تیم جدید لیگ برتری جهت گذراندن دوره خدمت سربازی بازیکنان در حال انجام است.

ایران ورزشی:  بحث سربازی بازیکنان فوتبال، چالشی دیرینه در لیگ برتر ایران است که احتمالا با تحولات جدیدی روبرو شود. در حالی که در حال حاضر تنها دو باشگاه ملوان بندرانزلی و فجر سپاسی شیراز از مجوز رسمی جذب بازیکن سرباز برخوردارند،    اما حالا  نهادهای تصمیم‌گیرنده در حال بررسی اعطای مجوز به یک یا دو تیم پرهوادار دیگر برای فصل آینده هستند.

IMG_20251226_075232_985

این تغییر احتمالی، در صورت نهایی شدن، می‌تواند اتفاقی مهم در بحث خدمت سربازی فوتبالیست‌ها طی سال‌های اخیر باشد. گفته می‌شود یکی از باشگاه‌های متقاضی، تیمی از استان خوزستان است و باشگاه دیگر در جمع تیم‌های پرهوادار قرار دارد که در صورت دریافت این مجوز، می‌تواند به کانون توجه بازیکنان مشمول خدمت تبدیل شود.

هدف از گسترش این مجوز، کاهش فشارهای روانی و حرفه‌ای وارد بر بازیکنان مطرح عنوان شده است؛ فشاری که تا پیش از این، آن‌ها را وادار می‌کرد برای گذراندن خدمت، بدون در نظر گرفتن اهداف فنی یا مالی، صرفا به دنبال ملوان یا فجر باشند.

ضمن اینکه فراهم شدن امکان خدمت در تیم‌های بزرگ و مدعی، می‌تواند سطح آمادگی و انگیزه این بازیکنان را حفظ کرده و به طور غیرمستقیم جذابیت کلی رقابت‌های لیگ برتر را هم ارتقا دهد. در حال حاضر، همه نگاه‌ها به اعلام نظر نهایی ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان لیگ است تا مشخص شود آیا این ساختار محدود، شکسته خواهد شد یا خیر.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج