۱۵۷۸۲۸۷
۹
۹
پ

آغاز جوانگرایی پرسپولیس از دقیقه ۸!

مصدومیت زودهنگام کاپیتان سرخپوشان باعث شد اوسمار مجبور به تعویض اجباری شود.

 فرهیختگان: اوسمار ویرا با قراردادن امید عالیشاه به جای محمد خدابنده‌لو و دنیل گرا به جای یعقوب براجعه تا حدی میاینگین سنی تیمش را در بازی با فولاد بالا برد اما مصدومیت زودهنگام کاپیتان سرخپوشان باعث شد اوسمار مجبور به تعویض اجباری شده و امیرحسین محمودی را برای اولین بار در یک بازی حساس به میدان بفرستد. در واقع سرمربی برزیلی با این تعویض هم میانگین سنی تیمش را پایین تر آورد و هم به خواسته مدیران باشگاهش برای استفاده بیشتر از بازیکنان جوان احترام گذاشت.

Screenshot_20260129_000404_Samsung Internet

محمودی در آخرین روزهای حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس بود که به جمع سرخپوشان ملحق شد و بعد از عملکرد خوب در بازی‌های دوستانه در نهایت برای بازی امروز با فولاد جایگزین عالیشاه شد.

در مورد عالیشاه که به نوعی در دو سه سال اخیر رکورددار مصدومیت در تیمش بوده باید گفت که او از یک آسیب‌دیدگی کهنه رنج می‌برد که هر چند هفته یک بار به سراغش می‌آید. شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس در صورت ادامه این روند شاید در پایان فصل تصمیم به تمدید قرارداد با او نگیرد تا فرصت بیشتری به بازیکنان جوان‌تر برسد.

پخش-نشدن-ویدئو

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج