۱۵۷۹۹۳۴
۱۰۹
۱۰۹
پ

با تصمیم سازمان لیگ، هفته بیست‌ویکم روی هوا رفت!

با اعلام سازمان لیگ دیدار تیم های فوتبال استقلال، تراکتور و سپاهان با حریفان خود در هفته بیست و یکم لیگ برتر لغو شد.

خبرگزاری مهر: نمایندگان فوتبال ایران در لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا ۲ در هفته جاری باید در خارج از کشور و به میزبانی قطر و امارات به مصاف حریفان خود بروند.

تیم فوتبال تراکتور که در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا شامگاه سه‌شنبه ۲۱ بهمن مقابل السد قطر قرار می‌گیرد، اردوی خود را از امروز در این کشور آغاز کرده است.

0

در همین راستا، تیم استقلال نیز فردا راهی امارات خواهد شد تا برای دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل الحسین اردن آماده شود؛ دیداری که شامگاه سه‌شنبه ۲۱ بهمن برگزار خواهد شد. همچنین تیم سپاهان به‌عنوان دومین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲، شامگاه چهارشنبه ۲۲ بهمن به مصاف تیم الاهلی خواهد رفت.

با توجه به برگزاری هر سه دیدار در خارج از ایران، باشگاه‌های استقلال، سپاهان و تراکتور درخواست تعویق مسابقات خود در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر را ارائه کردند که این درخواست‌ها با موافقت سازمان لیگ همراه شد. بر این اساس، دیدارهای استقلال – چادرملو، سپاهان – ذوب‌آهن و تراکتور – فولاد لغو و به زمان دیگری موکول شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج