۱۵۸۲۹۰۳
۱۳۵
۱۳۵
پ

تکذیب یک شایعه جنجالی درباره قلعه‌نویی

شایعه عجیب درباره سرمربی تیم ملی فوتبال ایران رد شد.

 خبرگزاری فارس:  در شرایطی که تنها ۱۱۳ روز تا نخستین دیدار تیم ملی فوتبال ایران در گروه G جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ مقابل نیوزیلند باقی مانده، امروز خبری عجیب درباره امیر قلعه‌نویی منتشر شد.

Screenshot_20260224_212417_Samsung Internet

در این خبر آمده بود باشگاه استقلال پیش از دیدار با باشگاه مس رفسنجان از سرمربی فعلی تیم ملی درخواست کرده به‌صورت موقت و حداقل تا پیش از اردوی فیفادی ماه مارس که از ۲۹ اسفند آغاز می‌شود، هدایت آبی‌پوشان را بر عهده بگیرد که قلعه‌نویی در پاسخ اعلام کرده نمی‌تواند به استقلال «نه» بگوید، اما این همکاری را منوط به موافقت مهدی تاج کرده و با مخالفت رئیس فدراسیون، بازگشت او به جمع آبی‌پوشان پایتخت حتی به‌صورت موقت منتفی شده است.

بااین‌حال، طبق پیگیری‌ها از یکی از مسئولان تیم ملی، قلعه‌نویی در حال حاضر تمام تمرکز خود را روی برنامه‌های آماده‌سازی تیم در فیفادی‌های ماه‌های مارس و ژوئن برای حضور موفق در جام جهانی معطوف کرده و در این مقطع حساس قصد جدایی از تیم ملی را ندارد.

همچنین یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال این خبر را تکذیب و اعلام کرد که اصلاً چنین پیشنهادی از سوی باشگاه استقلال مطرح نشده است‌.

Native Ad

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج