۱۵۹۳۸۴۴
۳۶۷۰
۳۶۷۰
پ

سه مهره تیم ژنرال که بازنشستگی بهترین انتخابشان است!

در لیست نهایی امیر قلعه‌نویی، بازیکنان مسنی شانس حضور دارند که جام جهانی ۲۰۲۶ می‌تواند آخرین تورنمنت ملی آنها باشد.

ایرنا: در لیست نهایی امیر قلعه‌نویی، بازیکنان مسنی شانس حضور دارند که جام جهانی ۲۰۲۶ می‌تواند آخرین تورنمنت ملی آنها باشد.

1

قطعا قلعه‌نویی چه بخواهد این تغییر نسل انجام شود و چه تمایلی به آن نداشته باشد، چند بازیکن فعلی تیم ملی شانسی برای پوشیدن دوباره پیراهن بعد از جام جهانی نخواهند داشت.

شجاع خلیل‌زاده با ۳۷ سال سن، پیراهن تیم ملی را برای آخرین بار در جام جهانی بر تن خواهد کرد.

رامین رضاییان با ۳۶ سال سن، یکی دیگر از پیرمردهای تیم ملی است که باید به زودی با پیراهن این تیم خداحافظی کند.

احسان حاجی‌صفی با حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ می‌تواند یکی از رکوردداران حضور متوالی در ۴ جام جهانی باشد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج