۱۵۹۸۳۹۰
۲۶
۲۶
پ

پلن B تیم‌ملی برای غیبت طارمی

در حالی که تمام نگاه‌ها به گیت‌های امنیتی فرودگاه و جنجال‌های بی‌پایان ویزای کاروان ایران در مرز مکزیک دوخته شده بود، یک خبر تلخ و هولناک از درون مستطیل سبز، اردوی یوزها را در بهت و ناامیدی فرو برد.

خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که تمام نگاه‌ها به گیت‌های امنیتی فرودگاه و جنجال‌های بی‌پایان ویزای کاروان ایران در مرز مکزیک دوخته شده بود، یک خبر تلخ و هولناک از درون مستطیل سبز، اردوی یوزها را در بهت و ناامیدی فرو برد.

6427059

 در فاصله سه روز مانده به دیدار اول تیم ملی ایران مقابل نیوزیلند در جام جهانی ۲۰۲۶، مهدی طارمی، ستاره و امید اول گلزنی ایران، دچار مصدومیت بدموقع شد. بر اساس گزارش اختصاصی نشریه اتلتیک، طارمی در جریان بازی دوستانه پشت درهای بسته مقابل مالی در آنتالیا، در دقیقه ۳۵ پس از برخورد شدید با مدافع حریف، از ناحیه پا آسیب دید و جای خود را به امیرحسین حسین‌زاده داد.

با وجود اینکه سرپرست تیم ملی مصدومیت را جزئی خوانده است، کادر پزشکی تاکنون مجوز رسمی حضور طارمی در زمین را صادر نکرده است. خود طارمی با تعصب همیشگی اصرار دارد حتی با وجود درد به میدان برود، اما پزشکان نگران تشدید مصدومیت و از دست رفتن کل جام جهانی هستند.

غیبت احتمالی طارمی، بزرگترین کابوس برای امیر قلعه‌نویی است؛ چرا که تمام برنامه‌های تهاجمی تیم بر پایه او چیده شده بود. ایران در گروه G با نیوزیلند (۲۶ خرداد)، بلژیک (۳۱ خرداد) و مصر (۶ تیر) همگام است.

طارمی با وجود مصدومیت، در هتل محل اقامت تیم در مکزیک با هواداران مکزیکی برخورد گرمی داشته و حتی به یک جوان پیتزافروش امضا داده است. حالا باید دید معجزه کادر پزشکی در ساعات پایانی رخ می‌دهد یا ژنرال بدون فرمانده ارشدش به مصاف نیوزیلند می‌رود.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج