۱۶۰۱۲۸۳
۱ نظر
۱۷۵۷
۱ نظر
۱۷۵۷
پ

ساخت کلیپ حماسی برای استقبال از بازگشت تیم ملی!

در حالی که هر نیم‌ساعت یک بار خبر یک استعفا از اردوگاه تیم‌های ناکام جام‌جهانی منتشر می‌شود، فدراسیون فوتبال ایران برای استقبال حماسی و قدردانی از کاروان تیم ملی کلیپ هم ساخته!

ورزش مدیا: در حالی که هر نیم‌ساعت یک بار خبر یک استعفا از اردوگاه تیم‌های ناکام جام‌جهانی منتشر می‌شود، فدراسیون فوتبال ایران برای استقبال حماسی و قدردانی از کاروان تیم ملی کلیپ هم ساخته!

کره‌جنوبی، جمهوری چک را برد و به‌رغم برتری آماری برابر مکزیک و آفریقای جنوبی، با بدشانسی شکست خورد. سرمربی این تیم هم بلافاصله پس از تورنمنت عذرخواهی کرد و استعفا داد، اما صدها نفر در فرودگاه سئول جمع شدند و علیه کاروان این تیم شعار دادند. ژاپن از آن گروه سخت، کنار هلند و سوئد و تونس به مرحله بعد صعود کرد و بلافاصله به برزیل خورد. در همین بازی هم سامورایی‌ها تا دقیقه نودوپنج پرافتخارترین تیم تاریخ جام‌جهانی را جان به لب کردند، اما در نهایت موریاسو بابت ناکامی از مردم عذر خواست و مقابل آنها تعظیم کرد. در عربستان هم هنوز سوت پایان بازی آخر به صدا در نیامده، یاسر المسحل، رییس فدراسیون فوتبال این کشور که در فیفا هم کرسی داشت، ضمن انتشار یک نامه بلند بالای پر از شرمساری، از سمتش استعفا داد. در ایران اما چه خبر است؟ هیچی. پنجاه تا توییت تبریک و تشکر منتشر شده و مهدی تاج هم می‌گوید: «سرافرازیم که به هیچ‌کس باخت ندادیم.»

photo_2026-06-30_19-23-21

سوال اینجاست که اگر چه اتفاقی در آمریکا رخ می‌داد ستاد استقبال از ملی‌پوشان شکل نمی‌گرفت و به هر کدام بیست میلیارد تومان پاداش نمی‌دادند؟ اصلا اگر چه اتفاقی در این دنیا رخ بدهد، مهدی تاج به این نتیجه می‌رسد که از کار کنار برود؟ این از نتایج تیم ملی که در جام‌جهانی چهل‌وهشت تیمی هم از صعود عاجز است، آن از وضعیت بازی‌های تدارکاتی که از مصاف با اسپانیا و پرتغال و حتی لهستان رسیدیم به بازی با زیر بیست‌ویک ساله‌های تخوانا! 

در حالت عادی، هر انسانی از این وضعیت دچار شرم می‌شد و به فکر سپردن جای خودش به افراد شایسته می‌افتاد، اما رمز موفقیت دوستان این است که «خجالت» نمی‌فهمند، بنابراین با وجود همه شکست‌ها، تحت هر شرایطی پیروزند و سفت و سخت به میز و صندلی‌شان چسبیده‌اند!

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • a

    ای کاش تاج و قلعه نوعی و مسئولین فدراسیون زودتر استعفا بدن تا افکار جدید مدیریت را بدست بگیرن متاسفانه فدراسیون موروثی شده شده ارث پدری امثال تاج و کفاشیان و نبی و ...این همه مربی جوان داریم این همه مدیر کارآمد داریم بذارید اونها کار را دست بگیرن فوتبال مال همه هست قرار نیست ۹۰ ملیون ایرانی زجر بکشم تا آقای تاج و امثالهم امرار معاش کنند و بخواند بخاطر پست مقام همه را زجر بدن گفتید کی روش بد اما دوازده ساله از نسلی که کی روش ساخته دارید پز میدید کدوم فکر تازه را آقای قلعه نوعی داشته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج