۱۶۰۷۹۶۹
۱ نظر
۲۳۶۰
۱ نظر
۲۳۶۰
پ

راه جدید بیرانوند برای فرار از خدمت سربازی

قانون سرباز قهرمان ممکن است باعث شود بیرانوند به بازی‌های آسیایی برود.

خبرآنلاین: مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک چند روز قبل از پاداش ویژه به مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا خبر داد و اعلام کرد بر اساس قانون «سرباز قهرمان»، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی، در صورت مشمول بودن، بدون توجه به رنگ مدال از خدمت سربازی معاف خواهند شد. 

0

قانونی که به سود بیرانوند است

ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند، یکی از پرونده‌های قدیمی فوتبال ایران به حساب می‌آید. سال‌هاست که درخصوص اعزام بیرانوند به سربازی بحث می‌شود ولی او همچنان توانسته با استفاده از معافیت تحصیلی این موضوع را به تعویق بیندازد و برای تیم‌هایی چون پرسپولیس و تراکتور بازی کند. بیرانوند حتی در پایان اولین فصل حضورش در پرسپولیس اعلام کرد قرار است به سربازی برود ولی اکنون که ۹ سال از آن روزها می‌گذرد، هنوز سرباز نشده است. درحال حاضر گفته می‌شود بیرانوند در پایان شهریور امسال سرباز می‌شود و از مهر باید برای یک تیم نظامی بازی کند.

صحبت‌های اخیر علی‌نژاد، می‌تواند این امیدواری را برای بیرانوند به وجود بیاورد که با تیم امید راهی ناگویا شود و بتواند با کسب مدال در این رقابت‌ها، پرونده خدمت سربازی خود را برای همیشه ببندد.

رقبای بیرانوند برای حضور در ناگویا

براساس قوانین بازی‌های آسیایی، هر تیم ۳ سهمیه بزرگسال دارد و حسین عبدی، سرمربی تیم امید ایران می‌تواند ۳ بازیکن بالای ۲۳ سال با خودش به ناگویا ببرد. تیم امید ایران درون دروازه شرایط مطلوبی دارد و نفراتی مثل محمد خلیفه، آرشا شکوری و ادیب زارعی از شانس‌های اصلی حضور در بازی‌های آسیایی هستند. در چنین شرایطی شاید عبدی ترجیح می‌دهد از سهمیه‌های بزرگسال خود در پست‌های دیگر استفاده کند ولی بحث سربازی بیرانوند موضوعی است که شاید شرایط را تغییر دهد و فدراسیون فوتبال در نهایت تصمیم بگیرد دروازه‌بان تراکتور راهی ناگویا شود.

تیم امید شانس مدال دارد؟

تیم امید ایران کار سختی در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ دارد و شانس این تیم برای کسب مدال آنقدرها هم بالا نیست. ایران با توجه به حذف در مرحله یک‌چهارم نهایی دوره قبلی، در سید سوم قرعه‌کشی قرار داشتند و همین موضوع باعث شد در گروه سختی قرار بگیرند. چین، امارات و کره‌شمالی ۳ رقیب ایران در مرحله گروهی هستند و تیم حسین عبدی حتی برای صعود هم کار سختی دارد.

چین نایب‌قهرمانی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا شد و کره‌شمالی هم طی سال‌های اخیر در فوتبال پایه عملکرد خوبی داشته است. از طرفی ایران در صورت صعود از مرحله گروهی، ممکن است مقابل ژاپن میزبان قرار بگیرد و در مجموع کار راحتی برای کسب مدال ندارد.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    واسه امثال بیرانوند سربازی رفتن حیاتیه باعث میشه یکم به رشد و بلوغ فکری برسه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج