۱۶۰۸۳۹۶
۳۵۸
۳۵۸
پ

ملاقات اسطوره های استقلال و پرسپولیس در عراق!

یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان، دو سرمربی ایرانی شاغل در لیگ عراق، امروز با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

ورزش‌سه: یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان، دو سرمربی ایرانی شاغل در لیگ عراق، امروز با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

4whkv5xf6

مسابقات لیگ عراق از چند روز دیگر آغاز می‌شود و این فصل فوتبال عراق برای هواداران فوتبال در ایران از جذابیت بیشتری برخوردار است. در اواسط فصل گذشته علیرضا منصوریان اسطوره محبوب باشگاه استقلال هدایت الطلبه را بر عهده گرفت و فصل اول حضور او در عراق با نتایج خوب و قابل قبولی همراه بود. الطلبه تحت هدایت علی منصور در هفته‌های ابتدایی نتایج بسیار خوبی گرفته و حتی به صدر جدول نزدیک شد. اما در ادامه نتوانست این روند را حفظ کند و در مجموع آنها نمایش خوبی با سرمربی ایرانی خود ارائه دادند. 

اما یحیی گل‌محمدی، سرمربی پرافتخار فوتبال ایران نیز از ابتدای فصل جدید روی نیمکت باشگاه دهوک حضور پیدا خواهد کرد. این تیم منطقه اربیل که فصل گذشته در رده دهم قرار گرفت، با استخدام یحیی به دنبال تغییر شرایط و بازگشت به روزهای اوج خود است. البته مشکلات فراوانی برای کادر فنی دهوک در همین ابتدای کار به وجود آمده و عدم پرداخت مطالبات مالی و در اختیار داشتن زمین تمرین مناسب، شرایط را برای یحیی دشوار ساخته است. 

اما دو تیم دهوک و الطلبه عصر امروز ساعت ۶ بعد از ظهر، در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر خواهند رفت. پیش از این دیدار، یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در کنار زمین با یکدیگر ملاقات داشته و عکسی به یادگار گرفتند.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج