۱۶۱۷۳۱۵
۱۰۴۷
۱۰۴۷
پ

خبرنگار ازبکستانی حال قلعه‌نویی را گرفت

یک خبرنگار ازبکستانی در نشست خبری پیش از بازی با ایران، با اشاره‌ای غیرمنتظره به ماجرای عینک شجاع خلیل‌زاده، خاطره‌ای تلخ را برای امیر قلعه‌نویی زنده کرد.

برترین‌ها: در نشست خبری پیش از دیدار تدارکاتی ایران و ازبکستان، امیر قلعه‌نویی از یک خبرنگار ازبکستانی درباره ارزیابی عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی سؤال کرد.

photo_2026-09-23_19-29-25

خبرنگار ازبکستانی در پاسخ، ضمن تأکید بر احترامش به قلعه‌نویی و تلاش‌های او، به یکی از خاطرات تلخ فوتبال ایران اشاره کرد؛ ماجرای  عینک زدن شجاع خلیل‌زاده بعد از گل‌زنی به مصر که با آفساید اعلام شدنش آرزوهای صعود امیر قلعه‌نویی و تیمش را بر باد داد.

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج