۲۰۸۰۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز

جانشین فرمانده پلیس راه کشور گفت: ترافیک در جاده‌های هراز، چالوس و اتوبان قم سنگین است.

مهر:

جانشین فرمانده پلیس راه کشور گفت: ترافیک در جاده‌های هراز، چالوس و اتوبان قم سنگین است.

سرهنگ پرویز سیاح البرزی اظهار داشت: هم اکنون بارش برف در جاده های آذربایجان غربی، اردبیل و استان گیلان ادامه دارد و تردد خودروها با زنجیر چرخ در گردنه ها امکانپذیر است.

وی ادامه داد: همچنین بارش باران در جاده‌های استانهای تهران، زنجان و همدان باعث لغزندگی سطح جاده شده است که رانندگان باید با احتیاط بیشتری در این جاده ها تردد کنند.

جانشین فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به وضعیت ترافیک در جاده های کشور تاکید کرد: هم اکنون ترافیک در ورودی جاده چالوس سنگین است و در اواسط جاده نیز ترافیک نیمه سنگین است. ضمن اینکه ترافیک در جاده هراز و اتوبان تهران - قم نیز نیمه سنگین است.

البرزی از رانندگان خواست تا هنگام خستگی و خواب آلودگی از رانندگی خودداری کنند و بیش از ۸ ساعت در شبانه روز رانندگی نکنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج