۲۶۷۲۲۹
۱ نظر
۵۰۳۵
۱ نظر
۵۰۳۵
پ

تصاویری از طبخ ماهی به روش ساجی

ماهی ساجی (ساج بالیغی)غذای سنتی شهر میانه در آذربایجان شرقی است.برای تهیه این غذا پس از تمیز کردن ماهی به دو طرف آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می‌کنند.

خبرگزاری مهر: ماهی ساجی (ساج بالیغی)غذای سنتی شهر میانه در آذربایجان شرقی است.برای تهیه این غذا پس از تمیز کردن ماهی به دو طرف آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می‌کنند.

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

عکس: طبخ ماهی به روش ساجی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سلی

    چه خوشمزه به نظر میرسه دلم خواست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج