۳۳۳۱۹
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

سقوط ۴ پله‌ ای فوتبال ایران در رنکینگ فیفا

یم ملی فوتبال ایران در جدیدترین رنکینگ فیفا ۴ پله سقوط کرد.

خبرآنلاین: تیم ملی فوتبال ایران در جدیدترین رنکینگ فیفا ۴ پله سقوط کرد.

جدیدترین رنكینگ فیفا اعلام شد كه طبق آن، تیم ملی ایران ۴ پله سقوط كرده است. ایران با ۵۴۹ امتیاز در رتبه ۵۸ جهان قرار دارد.

این در حالی است كه در ماه گذشته ایران با ۵۴۷ امتیاز در رده ۵۴ قرار داشت و نزول چهار پله‌ای تیم ملی به خاطر شكست مقابل لبنان است.

ایران در آسیا همچنان بعد از ژاپن، كره جنوبی و استرالیا در رده چهارم قرار گرفته است. البته استرالیا با ۷۰۲ امتیاز فاصله‌ای بسیار زیاد با ایران دارد و ملی‌پوشان به این زودی نمی‌توانند خودشان را به رده سوم آسیا برسانند؛ هرچند كه با توجه به نتایج اخیر، باید بیشتر نگران این باشیم كه تیم ملی به رده پنجم آسیا برسد.

رده بندی ۱۰ تیم برتر جهان به شرح زیر است:

۱- اسپانیا ۱۶۱۱ امتیاز

۲- آلمان ۱۴۵۹ امتیاز

۳- پرتغال ۱۲۵۹ امتیاز

۴- آرژانتین ۱۲۰۸ امتیاز

۵- انگلستان ۱۱۹۶ امتیاز

۶- هلند ۱۱۴۱ امتیاز

۷- اروگوئه ۱۱۴۰ امتیاز

۸- ایتالیا ۱۱۰۶ امتیاز

۹- کلمبیا ۱۱۰۲ امتیاز

۱۰- یونان ۱۰۲۹ امتیاز

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Nika

    Bishtaram ke soghot mikone.....hagheshe.....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج