۳۹۲۷۷۳
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

گرانترین الماس جهان فروخته شد

گران‌ترین الماس جهان که «صورت فلکی» نامیده می‌شود ۸۱۳ قیراط وزن و ۶ سانتی‌متر طول دارد.

خبرگزاری فارس: شرکت سوئیسی Grisogono که در زمینه تولید جواهرات و ساعت‌های لوکس شهرت فراوان دارد، گران‌ترین الماس جهان را خریداری کرد.

این شرکت در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دوسالانه محصولات آنتیک و لوکس در پاریس اعلام کرد گران‌ترین الماس جهان را خریده است.

گرانترین الماس جهان فروخته شد

این الماس که با نام «صورت فلکی» شناخته می‌شود، پیش از این در اوایل سال جاری میلادی توسط شرکت بین‌المللی نِمسیس به قیمت ۶۳ میلیون دلار در دبی خریداری شد. وزن این الماس ۸۱۳ قیراط است و ۶ سانتی‌متر طول دارد.

نخستین خبر در مورد گران‌ترین الماس جهان نوامبر ۲۰۱۵ منتشر شد و رسانه‌های خبری اعلام کردند شرکت کانادایی «لوکارا دایموند» این الماس را در معدن کارو در کشور بوتسوانا کشف کرده است.

گرانترین الماس جهان فروخته شد

«جان لیتائو» مدیرعامل شرکت سوئیسی Grisogono گفت این نخستین باری است که آنها اقدام به خرید چنین سنگ تاریخی ارزشمندی می‌کنند تا به راحتی بتوانند هرآنچه که می‌خواهند را با این الماس گران‌بها تولید کنند. او گفت شرکتش قصد دارد «الماس صورت فلکی» را به قطعه‌ای از تاج جواهرات تبدیل کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج