۶۹۶۲
۲ نظر
۵۰۰۷
۲ نظر
۵۰۰۷
پ

در اولین ماه از فصل تابستان

رتبه کیفیت خودروهای داخلی را ببینید

تازه‌ترین رده‌بندی سطح کیفی خودروهای داخلی در اولین ماه از فصل تابستان در شرایطی اعلام شد که نیسان تینا جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد و پراید یا به قول سایپایی‌ها «X۱۰۰» نیز در انتهای جدول باقی ماند.

تازه‌ترین رده‌بندی سطح کیفی خودروهای داخلی در اولین ماه از فصل تابستان در شرایطی اعلام شد که نیسان تینا جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد و پراید یا به قول سایپایی‌ها «X۱۰۰» نیز در انتهای جدول باقی ماند.

این رده‌بندی که توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران انجام شده و روی سایت رسمی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفته است، به تیرماه امسال اختصاص دارد و در آن، ۲۲ خودرو داخلی مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته‌اند.

خودروهای حاضر در رده‌بندی تیر نیز مانند ماه‌های قبلی در نه معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ‌ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ ارزیابی شده و بر اساس مجموع نمرات منفی بدست آمده، در دو گروه «خیلی خوب» و «خوب» جای گرفته‌اند. هر خودرویی که نمره منفی آن بین صفر تا ۱۲۰ بوده، به دسته «خیلی خوب» رفته و خودروهای دارای نمره منفی ۱۲۰ تا ۲۰۰ نیز میهمان دسته خوب‌ها شده‌اند.

از نکات قابل توجه ارزیابی تیرماه مي‌توان به افزایش جزئی نمرات منفی نیسان تینا، پژو ۲۰۶‌هاچ بک، تندر پارس خودرو و سایپا ۱۳۱ اشاره کرد.همچنین خودروهایی مانند پژو پارس تولید تهران و لیفان نیز جزو غایبان ارزیابی تیرماه به شمار مي‌روند.

ژاپنی‌ها در صدر
رده‌های اول تا چهارم رده‌بندی سطح کیفی خودروهای داخلی در تیرماه، به چهار مونتاژی ژاپنی اختصاص دارد و در این بین، نیسان تینا بهترین کیفیت را داراست.

تینا که با تیراژی اندک در پارس خودرو به مونتاژ مي‌رسد، در سه معیار تزئینات، بدنه و رنگ نمره منفی بدست آورده است. این در شرایطی است که نیومزدا3 اگرچه نسبت به تینا 4/10 امتیاز منفی بیشتر دارد، اما کل نمره منفی این خودرو به معیار رنگ آن مربوط مي‌شود و در سایر معیارها هیچ امتیاز منفی به خود نمی‌بیند. این محصول در «گروه بهمن» به مونتاژ مي‌رسد.

پس از نیومزدا3، با نیسان ماکسیما در رده سوم جدول روبه‌رو مي‌شویم، خودرویی که در سه معیار تزئینات، بدنه و رنگ نمره منفی دارد. سوزوکی گرند ویتارا نیز که پشت سر ماکسیما قرار گرفته، در همین سه معیار حائز نمره منفی شده است. ویتارا به عنوان تک محصول شاسی بلند ایران خودرو در سایت خراسان این شرکت مونتاژ مي‌شود و ماکسیما نیز محصول پارس خودرو به شمار مي‌رود.

از ژاپنی‌ها که بگذریم، مگان فرانسوی را در رده پنجم جدول مي‌بینیم. این محصول که در پارس خودرو به مونتاژ مي‌رسد، در چهار معیار تزئینات، تجهیزات الکتریکی، بدنه و رنگ نمره منفی بدست آورده است. آوانته نیز که رده بعدی را به خود اختصاص داده، علاوه بر این چهار معیار، در سیستم تعلیق نیز نمره منفی دارد. این محصول در شرکت خصوصی «خودروسازان راین» مونتاژ مي‌شود. این شرکت البته یک نماینده دیگر به نام «ورنا» نیز در رده بندی تیرماه دارد که رتبه یازدهم را به خود اختصاص داده است. ورنا به جز سیستم موتور و نفوذ آب، در سایر معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند.

رتبه فرانسوی‌ها
رده‌های هفتم تا دهم جدول کیفیت تیرماه را چهار فرانسوی به اشغال خود درآورده اند و در این بین، پژو ۲۰۶‌هاچ بک دارای بهترین کیفیت است. این محصول البته در پنج معیار از جمله بدنه و رنگ نمره منفی دارد. این در شرایطی است که مدل صندوقدار ۲۰۶ با کسب نمره منفی در هشت معیار، جایگاه دهم جدول را به خود اختصاص داده است. صداهای غیرعادی، بدنه و رنگ از جمله معیارهایی هستند که ۲۰۶ صندوقدار در آنها نمره منفی به خود مي‌بیند. پژو ۲۰۶ در حال حاضر پرتیراژترین محصول ایران خودرو به شمار مي‌رود.

اما سری هم به تندر-۹۰ بزنیم، محصولی که مدل پارس‌خودرویی آن در رده هشتم جای دارد و مدل ایران خودرویی‌اش نیز یک رده پایین تر قرار گرفته است. تندر پارس خودرو در شش معیار از جمله بدنه، رنگ و تجهیزات الکتریکی نمره منفی دارد و تندر ایران خودرو نیز در پنج معیار امتیاز منفی به خود مي‌بیند. اگرچه به جز نفوذ آب، سایر معیارهایی که تندرها در آن نمره منفی کسب کرده‌اند یکسانند، اما در میزان نمرات منفی در همین معیارها نیز متفاوت از یکدیگر هستند.

به عنوان مثال، تندر پارس خودرو نمره منفی بیشتری در معیار بدنه نسبت به تندر ایران خودرو کسب کرده و تندر ایران خودرو نیز کیفیت پایین‌تری در بخش صداهای غیرعادی دارد.

کیفیت ریو و MVM
ظاهرا مونتاژی کره‌اي پارس خودرو قصد ندارد کمرکش جدول کیفیت را رها کرده و بالا و پایین رود. ریو که ظاهرا این روزها با مشکل تامین قطعات روبه‌رو است، معمولا در رده‌بندی‌های کیفی در رتبه‌های میانی جدول قرار مي‌گیرد و در تیرماه نیز این عادت خود را حفظ کرده است. این محصول در تمام معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند و بیشترین آن به سیستم موتور اختصاص دارد. ریو از همان ابتدا نیز در این معیار نمره منفی بالایی داشت.

از ریو که بگذریم، به MVM مدل 530 در رده سیزدهم جدول برمی خوریم. این محصول چینی که همچنان بیشترین نمره منفی را در سیستم تعلیق بین خودروهای تحت ارزیابی دارد، به جز این معیار در بدنه و رنگ نیز حائز نمره منفی شده است. MVM مدل 530 در شرکت «مدیران خودرو» به مونتاژ مي‌رسد، شرکتی که البته یک نماینده دیگر نیز به نام MVM مدل 110 در جدول رده‌بندی تیرماه دارد. این محصول البته رده هجدهم جدول را به خود اختصاص داده و به جز سیستم موتور، تجهیزات الکتریکی، ترمز و نفوذ آب در سایر معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند. MVM مدل 110 به همراه پژو 405 خراسان دارای بیشترین نمره منفی در معیار صداهای غیرعادی است.

اما سری هم به سمند و پژو 405 و پارس بزنیم. در این بین، سمند رده چهاردهم را به خود اختصاص داده و در تمام معیارها نیز امتیاز منفی دارد که بیشترین آن به تزئینات مربوط مي‌شود. پس از سمند به پژوپارس تولید سایت خراسان برمی‌خوریم که به جز نفوذ آب و سیستم تعلیق در باقی معیارها دارای امتیاز منفی است. پژو 405 نیز که یک رده پایین‌تر قرار دارد، در همه معیارها منفی شده و بیشترین آن به تزئینات مربوط مي‌شود. همچنین پژو 405 خراسان هم که به جز تجهیزات الکتریکی در باقی معیارها نمره منفی دارد، پشت سر همتای تهرانی خود قرار گرفته است.

رتبه کیفیت خودروهای داخلی را ببینید

رده‌های انتهایی
سری هم به چهار خودرو حاضر در انتهای جدول بزنیم، خودروهایی که جزو ارزان قیمت‌های بازار به حساب مي‌آیند. در این بین، پژو روآ بهترین کیفیت را داراست، اما در تمام معیارها امتیاز منفی دارد. روآ در دو معیار سیستم موتور و تزئینات دارای بیشترین امتیاز منفی بین تمام خودروهای تحت ارزیابی است.این محصول ظاهرا تا چندی دیگر از چرخه تولید حذف خواهد شد. پس از روآ، به سایپا 131 X در رده بیستم جدول برمی خوریم، خودرویی که در همه معیارها حائز نمره منفی شده است. این محصول البته در دو معیار تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب کمترین کیفیت را بین خودروهای تحت ارزیابی به خود مي‌بیند. در رده بعدی نیز سایپا132 X را مي‌بینیم که در تمام معیارها امتیاز منفی بدست آورده است. این خودرو همچنین کمترین رتبه را در بخش ترمز بین تمام خودروهای تحت ارزیابی داراست. در آخرین رده جدول نیز سایپا131 X پارس خودرو قرار دارد که این محصول نیز در همه معیارها نمره منفی بدست آورده است. بدنه و رنگ این محصول دارای کمترین کیفیت بین خودروهای تحت ارزیابی تیرماه هستند.

منبع: دنیای اقتصاد

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

رتبه کیفیت خودروهای داخلی را ببینید

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • سعید

      خوش به حال کسانی که از تولیدات این خودروها سود کلان می برند

    • SALEH

      واسه فروختن همین اتومبیل ها کلی ام پول از مردم میگیرن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج