۵۹۵۲۱۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

بانو شماره یک تنیس جهان، اسپانیایی شد

حذف کارولینا پلیسکووا از تنیس اپن آمریکا باعث شد گاربینیه موگوروسا اسپانیایی بانو شماره یک جهان شود.

ایسنا: حذف کارولینا پلیسکووا از تنیس اپن آمریکا باعث شد گاربینیه موگوروسا اسپانیایی بانو شماره یک جهان شود.

بانو شماره یک تنیس جهان، اسپانیایی شد

به نقل از یورو اسپورت، مرحله یک چهارم نهایی تنیس اپن آمریکا چهارشنبه شب پیگیری شد که در یکی از مهمترین بازی‌ها کارولینا پلیسکووا برابر کوکو وانده وگ قرار گرفت. بانوی شماره یک جهان دو بر صفر مغلوب تنیسور آمریکایی شد. او ست نخست را با نتیجه نزدیک 7 بر 6 واگذار کرد و در ست دوم 6 بر 3 شکست خورد.

با حذف تنیسور اهل چک گاربینیه موگوروسا اسپانیایی توانست بانو شماره یک جهان شود. فاتح تنیس ویمبلدون ۲۰۱۷ پیش از این در رقابت‌های اپن آمریکا حذف شده بود اما با این حال دوشنبه به عنوان بانوی شماره یک معرفی خواهد شد.

موگوروسا 23 ساله دومین بانوی اسپانیایی است که در این جایگاه قرار می‌گیرد. آرانتکسا سانچس ویکاریو پیش از او در این رتبه قرار گرفته بود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج